Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Wayne Rooney uhvaćen s drugom ženom

Autor Ž.G.

Iznenadio

 Izvor: Profimedia

Engleski nogometaš Wayne Rooney, osim po nogometnom talentu, poznat je po tome što voli alkohol i žene, no čini se kako njegovoj supruzi već došlo preko glave takvog načina života. Naime, 33-godišnji Wayne, kako piše The Sun, nakon burne noći provedene u opijanju i flertanju s drugim ženama, uočen je s nepoznatom brinetom kako ulazi u dizalo hotela.

Naime, sudeći prema fotografijama koje možete vidjeti ovdje, Wayne je na sebi imao majicu s kapuljačom ispod koje se i skrivao da ga ne bi prepoznali, no, ipak neki od prisutnih su shvatili da je riječ o nogometašu, koji uskoro treba postati pomoćni trener u Derby Countyju. Kako kaže izvor za The Sun, on je izlazak proveo u dva kluba, a cijelo vrijeme se častio rum kolama, dok je u njegovom društvu bila brineta, koja mu je bila prisna cijelu noć.

Čini se kako Wayne na kraju nije otišao na program odvikavanja od alkohola o kojem je nedavno govorio. To je ujedno bio i način kako bi uspio spasiti svoj brak sa suprugom, 33-godišnjom Coleen. Ovo nije prvi put da joj je nogometaš nevjeran i da ona prelazi preko prijevare, a obožavatelji se pitaju hoće li mu Coleen uspjeti ovog puta oprostiti s obzirom na to da je uočena kako više ne nosi vjenčani prsten na ruci. Podsjetimo, Wayne i Coleen u braku su 11 godina u kojem su dobili četvero djece, devetogodišnjeg Kaija, šestogodišnjeg Klaya, trogodišnjeg Kita i 17-mjesečnog Cassa s kojima obožavaju provoditi svoje slobodno vrijeme.

Tagovi

Magazin

Royals