Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Princa Harryja potresla neočekivana smrt

Autor Ž.G.
Autor Ž.G.

Nije mogao vjerovati

Dugogodišnji blizak prijatelj princa Harryja, 37-godišnji Jules Roberts, kako piše The Sun, pronađen je mrtav početkom kolovoza, no vijest je tek sad dospjela u javnost. Jules i 34-godišnji princ poznavali su se od 2013., a Harryja je učio kako preživljavati i snalaziti se u polarnim uvjetima, s obzirom na to da je Jules bio stručnjak za to.

Izvor: Profimedia

Harryja je ova neočekivana vijest, kada je saznao, jako potresla te je bio šokiran i nije mogao vjerovati. On navodno nije bio na njegovom sprovodu, no njegovoj obitelji poslao je cvijeće i poruku u kojoj im izražava saučešće. Sahrana je održana nekoliko dana nakon smrti, a neslužbeni izvori kažu kako je bila riječ o samoubojstvu. Za pokojnog Julesa dolaze samo riječi hvale. 'On je imao fantastičnu sposobnost povezivanja s ljudima', 'bio je pravi dijamant', samo su neki od komentara.

Izvor: Profimedia

Kolege s kojima je Jules surađivao, odlučili su njemu u čast iduće godine posvetiti maraton kroz Saharu. Jules je bio i direktor humanitarne udruge 'Sharegift', koja je čak nekoliko puta surađivala sa zakladama princa Harryja.

Tagovi

loader