Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Maju Šuput ni gips ne odvlači od luksuza

Autor T.O.
Autor T.O.

Simpatična pjevačica uvjek je bila snalažljiva

Pjevačica Maja Šuput krajem prošlog mjeseca zbog ozljede tijekom nastupa zaradila je gips na nozi, no to je ne sprečava u njezinim svakodnevnim aktivnostima. Tako Maja i dalje nastupa, a svoje odjevne kombinacije odlično usklađuje s novim modnim dodatkom kao da joj nije smetnja. Sada je dokazala da joj gips ne može ništa uskratiti pa je na Instagramu podijelila fotografiju iz stolca u salonu za pedikuru.

'I u gipsu na pedikuru', napisala je Maja na fotografiju i još jednom oduševila svoje brojne obožavatelje. Ipak, otkako se ozljedila, Maja ipak treba tuđu pomoć, a srećom uz sebe ima mnogo vjernih pomagača.

Izvor: Instagram (Screenshot)

'Osoba koja mi posljednjih 10 godina čuva leđa, pazi na poslu na mene 24/7, čuva sve moje tajne i poput brata mi je. Posljednjih 10 dana od kada sam slomila nogu mora me nosit gdje god da idemo...kod frizera, kod zubara, na make up, na sastanke, na pozornicu, s pozornice, do stana, hotelske sobe... uglavnom stepenice su nam najveći neprijatelj pa sam ja uglavnom njemu na rukama', napisala je nedavno Maja za svog suradnika Ivana koji joj je veliki oslonac u životu.

Osim sa suradnicima, Maja puno vremena provodi i sa zaručnikom Nenadom, koji joj je velika pomoć u ovim danima. 'Moja ljubav koja me od prvog dana naše veze razmazila. I inače je život sa mnom akcija non stop, ali sada...sada bi mu dignula spomenik. Svako malo po kući čujes moj glas; žedna sam, gladna sam, daj mi ovo, donesi mi ono. Treba spakirat to i to, obuci mi ono, skini me, a kupanje - to je tek Disneyland kad imaš gips, a ponašaš se kao da je sve ok i svakodnevno imaš angažmane. Da stvar bude gora i on me non stop nosi po stanu jer je sve puno stepenica, a ja na štakama ne mogu. Neki dan sam mu rekla da će izludit sljedećih pet tjedana sa mnom, a on je na to samo uzvratio: 'Ljubavi, u dobru i zlu'. Eto, to je on, takav je. Uglavnom, bez njih ovo sve ne bi bilo izvedivo pa im se želim zahvaliti do neba. Svakoj ženi želim ovakva tri dečka. Nije život jedan frajer', zaključila je nedavno Maja.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader