Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Zvjezdica' rastopila sve riječima posvećenim posebnoj osobi

Mlada nada u usponu doživljava neke od ključnih trenutaka u karijeri

  Izvor: Instagram (Screenshot)
Rijetko se koja 16-godišnjakinja može pohvaliti tako bogatim životnim iskustvom kao Mia Negovetić koja je dosad pobijedila u RTL-ovu talent showu ‘Zvjezdice’, napunila KD Vatroslava Lisinskog, čak dvaput posjetila SAD, gostovala u showu kultne voditeljice i glumice Ellen DeGeneres te snimila singl na engleskom jeziku naziva ‘Trouble’ s Danom Richardsom, gitaristom nekad popularnog benda One Direction. Njezinom bogatom popisu iskustava nedostaje nastup na domaćem festivalu, a zahvaljujući novoj pjesmi 'Mali dio neba' posvećenoj njezinom djedu, Mia je osigurala svoje mjsto na jednom festivalu.

'Jako sam uzbuđena! Veseli me prvi nastup na festivalu s autorskom pjesmom na trgu gdje je moj nono živio u djetinjstvu i kojem je pjesma posvećena. Organizatorima festivala se jako svidjela pjesma pa su me pozvali da nastupim s njom', otkrila je za Story.hr Mia i istaknula kako misli da bi se njezinom djedu svidjela pjesma koju mu je posvetila. 'Volio je balade i sporu muziku, a svaka riječ koja je otpjevana je sa srcem prepunim ljubavi', priča pjevačica.

Kako je prilično uspješna za svoje godine te je zahvaljujući glazbi upoznala brojne idole, kako svoje tako i one svojih prijatelja, Mia uživa pozitivan status među svojim prijateljima. 'Prijatelji su ponosni na mene i jako sam zahvalna na tome, no ne volim da me se tretira kao poznatu osobu. Ne izdižem se iz skupine nikada jer mi nije ugodno kad me se gleda kao nekog poznatog, ja sam za njih prijateljica koja pjeva u slobodno vrijeme', skromno je objasnila Mia.

Kako uskoro počinje nova školska godina, Mia će morati pametno planirati svoj vrijeme da bi lakše ukladila poslovne i privatne obaveze. 'Iskorištavam svaku sekundu ljeta najbolje što mogu prije nego što počne škola. Obaveze se lako usklade uz potporu profesora i dobre organizacije', kaže talentirana djevojka za koju se čini kako uspjeva imati baš sve - pa čak i vremena za zaljubljivanje.

'Postoji simpatija, ali još nisam u fazi inspiracije vezano za njih', priznala je Mia i tako objasnila zašto svoju pjesmu nije posvetila pripadniku jačeg spola koji joj je zapeo za oko. Unatoč tome, pjevačica bi nas uskoro mogla počastiti još kojim hitom, a možda baš taj bude posvećen onom 'malom slatkom' koji joj se mota po glavi.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image