Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HVALA VAM Story.hr ostvario najčitaniji mjesec u povijesti

Autor M.D.

Najčitaniji showbiz portal u Hrvatskoj, Story.hr, zahvaljujući vama, našim vjernim čitateljima, raste iz mjeseca u mjesec

 Izvor: Story

Ovogodišnji srpanj redakcija Story.hr-a dugo će pamtiti. Upravo smo u tom mjesecu, u samom srcu ljeta, postigli rekordan broj čitatelja. Zahvaljujući vama, vašoj odanosti i vjernosti, u srpnju smo zabilježili čak 629 147 jedinstvenih korisnika, što je najbolji rezultat od kada portal Story.hr postoji.  Velik broj vaših posjeta za nas je samo vjetar u leđa da nastavimo s radom i svakog dana budemo sve bolji i bolji. Ovim putem zahvaljujemo svakom našem čitatelju na izboru Story.hr-a i iznimno nam je drago da smo opravdali vaše povjerenje.

'Ova brojka znači da smo uspjeli u svojem naumu. Znači da smo najčitaniji, najrespektabilniji i najutjecajniji showbiz portal u Hrvatskoj. Iznimno me veseli što je naših čitatelja svakim danom sve više, i što upravo na Story.hr dolaze po svoju dnevnu dozu zabave, showbiza, mode i svega ostalog što pružamo', kaže Milena Dražić, urednica Story.hr-a.

Da se trud i rad prepoznaju i vide, iznimno je drago i novinarki Story.hr-a, Teni Ožegić. 'Jako mi je drago što sam dio tima Story.hr-a, odnosno najčitanijeg showbiz portala u Hrvatskoj. Veliko je zadovoljstvo vidjeti da naše teme svakodnevno dopiru do čitatelja. Lijepo je vidjeti da netko cijeni našu predanost te da nam se vraća, svaki dan iznova', dodala je Tena.

I najnovija članica redakcije, novinarka Lucija Ardalić, sretna je što je Story.hr njezino novo radno mjesto. 'Gušt je svaki dan smišljati i pisati teme koje čitatelji obožavaju. Motivirajuća atmosfera koja vlada u redakciji od svakog od nas izvlači ono najbolje, a tu činjenicu potvrđuju brojevi čitatelja koji su sve veći i veći', dodala je.

Kako bi bili još bolji, potičemo i vas, naše drage čitatelje, na predložite teme o kojima bi voljeli čitati. Sa zadovoljstvom ćemo o njima istraživati, pisati i servirati ih vam u najboljem izdanju.

 Izvor: Story

 Izvor: Story


Tagovi

Magazin

Royals