Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Omiljena ljepotica ispala serijska kradljivica

Autor L.G.
Autor L.G.

Dugo skrivana tajna izašla u javnost

Jedan od najbolje plaćenih modela na svijetu, 23-godišnja Amerikanka Gigi Hadid, optužena je za neovlašteno objavljivanje fotografija na svome društvenom profilu. Fotograf čiju je fotografiju nedavno bez njegovog dopuštenja objavila na svom Instagram profilu, traži odštetu zbog krađe autorskih prava.

Ali to nije prvi put da se Gigi nosi s optužbama ovog tipa. Naime, u listopadu 2018. godine, tužbu je podnijela i tvrtka Xclusive, čiju je fotografiju zaštićenu autorskim pravom, ova buntovna ljepotica kopirala, te također bez dopuštenja javno objavila. Za ovu tužbu se još uvijek čeka odluka Vrhovnog suda, a tvrtka tvrdi kako je Hadid jako dobro znala što radi jer je istu objavu uklonila istog trenutka kad je podignuta tužba.

Još jedan zabilježen slučaj je onaj iz 2017. godine u koji je upleten fotograf Peter Cepeda čiji je autorski uradak Gigi također bez odobrenja objavila na Instagramu. Cepeda je tužbu podigao iste godine. 

I premda model ima preko 45 milijun pratitelja, te tako zarađuje milijune dolara na godišnjoj razini, čini se kako joj nedostaje maštovitosti, pa se često besramno odluči poslužiti tuđim uloženim trudom.

Tagovi

Izbor Urednika

Royals