Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Leona Paraminski: 'Ostvarila mi se velika životna želja'

Autori L.B. L.A.
Autori L.B. L.A.

Glumica za Story.hr otvoreno o novitetima u svom životu

Domaću glumicu Leonu Paraminski zavoljeli smo još dok je postepeno rasla kao glumica na našim prostorima, a danas joj mnogi mogu pozavidjeti na karijeri koju je gradi 'preko Bare'.

Talentirana Leona već nekoliko godina sa svojim suprugom živi u Americi, a nedavno se pohvalila ulogom u filmu Interference, gdje glumi uz velika svjetska imena poput Brucea Thomasa, Toma Wisdoma i mnoge druge. Osim što aktivno glumi, glumica već neko vrijeme radi i kao profesorica na jednom od najboljih fakulteta u Americi gdje vodi kolegij 'Acting for the camera'. Svježa 39-godišnjakinja upravo se povodom novog filma i svog rođendana prisjetila za Story.hr kako je to bilo dobiti veliku ulogu na koju je danas tako ponosna, te nam je otkrila kako će proslaviti svoj današnji rođendan. 

'Nikada neću zaboraviti taj tjedan oko mog rođendana prije godinu dana kada sam dobila dva filma u istom tjednu s dvije glavne uloge i posao na fakultetu, a sada će jedan od tih projekata ugledati svjetlo dana' otkrila je simpatična Leona za Story.hr. 
Kada je u pitanju način snimanja, Paraminski se ipak našla pred velikim izazovima: 'Snimanje mi je bilo jako veliki izazov, tempo je bio žestok, film se snimao kraće od uobičajenog zbog budžeta. Imali smo glumačke probe koje su trajale tri tjedna jer na snimanju nije bilo mjesta za probavanje i improvizaciju, morali smo točno upamtiti što radimo.' 


Bez obzira na sve poteškoće koje su se znale naći tijekom snimanja, glumica ističe kako je uživala radeći sa svojim glumačkim partnerima i da su ovo tek njeni počeci, a glavna uloga u filmu Interference došla joj je kao odličan rođendanski poklon. Puna elana, ambicija i želja, lijepa Leona danas je napunila i 39 godina, što bi se s obzirom na njen mladolik izgled i duh teško moglo pogoditi. Ipak, odlučila je da svoj rođendan ove godine neće posebno obilježavati.

'Ovogodišnji rođendan provest ću vrlo intimno i bez puno slavlja jer se spremam za sljedeći okrugli 40. kada planiram veliki tulum' otkrila je. 


Budući da je odmor ovog ljeta već iskoristila u Hrvatskoj, sada je vrijeme za glumičine nove pobjede. 'Počinjem predavati na fakultetu od sljedećeg tjedna kada kreće novi semestar, očekuju me probe i pripreme u listopadu za film koji je tek u pretprodukciji, pa naravno audicije koje su postale dio mog svakodnevnog života, a radim i na svom autorskom projektu u slobodno vrijeme. Također, upravo sam završila snimanje kratkog filma 'Variables' perspektivne redateljice Sabine Vajrace ovdje u Los Angelesu gdje mi se ostvarila velika želja da zaigram s Mirom Furlan i to na bosanskom' podijelila je Leona. 

Waiting for Godot #sunday #filternono

Objavu dijeli Leona Paraminski (@leonaparaminski)

loader