Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ime kćeri Kylie Jenner mnoge je nasmijalo

Autor A.S.
Autor A.S.

Otkad je donijela malenu na svijet, javnost nagađa koje će ime Kylie nadjenuti svojoj miljenici. Evo kako ju je nazvala

Prije nekoliko dana Kylie Jenner na svijet je donijela svoje prvo dijete, a riječ je o kćerkici koju je dobila sa zaručnikom, reperom Travisom Scottom. Iako se za vrijeme trudnoće skrivala od javnosti i nije htjela potvrditi da je u drugom stanju, kada je rodila svoje iskutvo podijelila je s obožavateljima u obliku videa sačinjenog od fotografija i zapisa snimljenih za vrijeme trudnoće.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kako par nije odmah nadjenuo ime svojoj prvoj kćeri, obožavatelji su na temelju njezinih objava pretpostavljali kako će se malena zvati, a svi su očekivali kako će joj ime biti Butterfly, Posie ili Mariposa. Ipak, niti jedno od navedenih imena na kraju nije ono pravo. Naime, Kylie je posljednjom fotografijom na Instagramu otkrila za koje su se ime ona i zaručnik odlučili.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

'Stormi Webster', stoji u opisu fotografije na kojoj malena ručicom drži majčin palac. Webster je pravo prezime njezina odabranika Travisa zbog čega je lako zaključiti kako je Stormi ime koje su nadjenuli svojoj mezimici. Obitelj Kardashian-Jenner poznata je po davanju neobičnih imena svojim najmlađim članovima. Njezina sestra Kim javnost je iznenadila još prije četiri godine, nadjenuvši prvoj kćeri ime North, a potom je drugo dvoje djece nazvala Saint i Chicago i time na društvenim mrežama izazvala mnoge šale na račun svoje djece. Baš kao i Kim, i Kylie već sada mnogi zadirkuju zbog izbora imena, dok neki smatraju kako je ime vrlo posebno i simpatično.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader