Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaća pjevačica ima novog dečka?

Autor T.O.

Ljubav je u zraku

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Pjevačica Tina Vukov navodno ima novog dečka, a riječ je o glazbeniku makedonskog podrijetla, Bojanu Aleksovskom koji trenutno živi i radi u Rijeci odakle je Tina, piše Showbuzz.hr. Nakon ljubavne drame s 25 godina starijim poduzetnikom Lukom Rajićem, Tina je čini se napokon ponovno pronašla ljubav. 

Tina i Bojan zajedno su bili na jednoj modnoj manifestaciji u Rijeci, no pokazivali intimnost u javnosti. Inače, Bojan je publici poznat po nastupu u showu 'The Voice' u kojem se natjecao prije tri godine.

 Izvor: Youtube / Screenshot

Podsjetimo, početkom 2015. godine, upravo je Story ekskluzivno donio vijest kako riječka pjevačica ljubi jednog od najmoćnijih Hrvata. U prilog tome išle su fotografije na kojima se jasno vidi kako Luka ulazi u Tinin zagrebački stan, gdje su vlasnik regionalne kompanije Lura Grupa i Tina kišno poslijepodne proveli zajedno , a nekoliko dana kasnije na istoj su adresi viđeni  i zaposlenici Luke Rajića koji su Tini donosili stvari. No njihova romantična idila nije dugo potrajala, pa u prekinuli nekoliko mjeseci kasnije. 

Tagovi

Magazin

Royals