Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karleuša je u strahu

Strepi pred onim što je čeka

 Izvor: Screenshot Instagram

Srpska pop diva Jelena Karleuša sprema veliki povratnički koncert u srpnju u Beogradu, u okviru festivala 'Ulaz', i zbog toga je u strahu i osjeća veliku tremu, javlja Kurir. Pjevačica nije imala takav veliki nastup otkako je pet mjeseci pod paljbom medija zbog seks skandala s 29-godišnjim bosanskim nogometašom Ognjenom Vranješom i otkako joj je prije tri mjeseca umrla majka Divna Karleuša, a 34-godišnji suprug Duško Tošić zaprijetio razvodom.

Navodno je angažirala koreografa i naručila specijalno osvijetljenje i efekte, za što je iz svog džepa platila čak 15 tisuća eura. Svjesni da 40-godišnju Jelenu publika voli, organizatori festivala su joj poslali ponudu koju ona nije mogla odbiti. 'Mala od skandala', kako je tamošnji mediji nazivaju, spremno je prihvatila nastup jer se uželjela beogradske publike, koja puni dvorane kad god ona pjeva. Međutim, postavila je uvjete. Tako će, osim svog osvjetljenja i efekata, imati i poseban ulaz, kako se ne bi srela s fanovima ili novinarima. Sada već danima vježba i uči plesne pokrete, a ujedno radi i na novim pjesmama, ispričao je izvor blizak pjevačici Kuriru.

Ono što iznenađuje jest vijest da Jelena ima veliku tremu, uglavnom pozitivnu. No i malo je u strahu da nešto ne pođe krivo. 'Poslije svega što je prošla posljednjih nekoliko mjeseci, a što ju je uzdrmalo, sasvim je razumljiv ovakav strah, ali uvjerili smo se da je ipak veoma brzo nakon svega nastavila snimati i nastupati, i to joj je pomoglo', komentirao je izvor.

Magazin

Royals