Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Neopisiva radost zbog upoznavanja mlađeg brata

Autor Nikolina Kunić
Autor Nikolina Kunić

Glumac Petar Ćiritović došao je pred rodilište po suprugu Luciju i novorođenog sina Jakšu s petogodišnjim sinom Krstom, koji se najviše razveselio novom članu obitelji

Nakon tri dana provedena u Klinici za ženske bolesti i porode - KBC Zagreb u Petrovoj bolnici, Lucia Ćiritović, supruga glumca Petra Ćiritovića, i njihov drugi sin Jakša stigli su kući. Prošlu subotu oko podneva u rodilište su pred njih došli Petar i stariji sin Krsto koji je, sudeći prema fotografijama koje smo snimili, nestrpljivo čekao mamu. Maleni Jakša na svijet je stigao prošlu srijedu prirodnim putem, a kako doznajemo, mama i beba su odlično. Iako se ovaj put nadao da će dobiti kćer, omiljeni televizijski negativac ne krije koliko je sretan što je u njihov dom u centru grada stigao još jedan dečko, kojem se osobito razveselio petogodišnji Krsto. 

Izvor: Filip Hofer

- Krsto je oduševljen, želio je brata. Meni je bilo svejedno, iako sam možda više priželjkivao djevojčicu. Lucia također, ali izgleda da Ćiritovići dobivaju samo muške. Da sam dobio samo žensko dijete, loza bi stala. Ja sam jedinac, moj tata je jedinac, moj djed je imao dva brata, od njih je samo jedan imao sina koji se nije ženio... - nedavno nam je otkrila glumačka zvijezda koja je posljednju televizijsku ulogu imala na RTL-u u seriji ‘Prava žena’. 

Izvor: Filip Hofer

Na istoj televiziji u prosincu je sudjelovao u humanitarnom izdanju showa ‘Tri, dva, jedan - peci!’, u kojem je pobijedio s kolegom Borkom Perićem, a malo je nedostajalo da odbije sudjelovati. - Dvaput sam odbio, nisam se vidio u takvoj emisiji. Kada su me posljednji put nazvali, Lucia i ja šetali smo gradom. Zamolili su me da razmislim, no nije mi se činilo da je taj oblik zabave za mene pa sam ih opet odbio. Lucia me pitala tko je zvao, rekao sam joj sve na što mi je ona odgovorila da sam trebao pristati jer to može biti slatko, ipak nije riječ o nekom velikom nakuhavanju, k tome je riječ o humanitarnom izdanju koje se emitira pred Božić. Pobjednici cjelokupan prihod daruju djeci. Show je koncipiran kompetitivno, ali djeca su u prvom planu. Mogao sam izabrati i partnera. Shvatio sam da je to možda idealna prilika da se pokažem u drukčijem svjetlu od onoga na što su se ljudi naviknuli. Nazvao sam ih i pristao - objasnio je uspješni 39-godišnjak koji se ne libi uzeti kuhaču ni u vlastitom domu. Osobito sada kada je njegovoj supruzi potrebna pomoć u kućanstvu. 

Izvor: Filip Hofer

- Lucia odlično kuha, još je kao studentica napisala malu kuharicu, ali i ja dosta kuham. Kada smo tek prohodali i dok je Krsto bio mali, ona je radila, a ja nisam snimao pa sam kuhao svaki dan - priznao nam je nedavno uspješni Zagrepčanin koji je nadomak četrdesetima ostvario velik dio onog što je zamislio. 
Ne samo da se može pohvaliti uspješnom karijerom nego i prekrasnom obitelji koja je odnedavno veća za još jednog člana. 
- Samo da je zdravlja. Svi su u nekom problemu, svi imaju kredite, dugove, nevolje, nemaju mobitel ili auto koji žele, a onda im liječnik u jednoj rečenici kaže neku lošu dijagnozu i u dvije sekunde sve ostalo postaje nevažno. Nisam još počeo, ali trudim se živjeti kvalitetnije, ispravno posložiti prioritete - poručio je jednom prilikom.

Izbor Urednika

Royals