Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Valentić na prvom odmoru sa sinčićem i partnericom

Obitelj uživa u aktivnom odmoru

 Izvor: Instagram

Nakon što je prije četiri mjeseca dobio svog drugog sina, s menadžericom zagrebačkog hotela, Ljiljanom Mikić, Mario Valentić odlučio je otići na aktivni odmor s malenim.

Iako rijetko kada eksponira svoj privatni život na društvenim mrežama, trener se voli pohvaliti zdravim načinom života koji njegov maleni Noa živi uz tatu već sada. Naime, Mario je sa sinom i suprugom otišao na odmor u Kranjsku Goru gdje je s malenim u nosiljci na prsima i štapovima za hodanje u rukama, šetao prirodom slovenskog kraja. Uz jezero, prema visinama i padinama, ovaj duo nije mogao više uživati.

Koliko su nerazdvojni pokazuje i činjenica da se ne odvajaju čak ni kada Mario trenira, a čini se da mu je upravo taj način treniranja i najdraži. Objavio je tako video u kojem radi zgibove s tromjesečnim Noom na vanjskim spravama za vježbanje, dok ih Ljiljana snima. 'Male stvari i mali trenuci nisu mali' napisao je Mario na kraju videa čime je istaknuo koliko mu trenuci koje provodi s obitelji znače.

Prisjetimo se, Mario je u prvom braku s Mirnom Maras Batinić dobio sada devetogodišnjeg sina Niku, a više od dvije godine je u vezi s Ljiljanom koja je na svijet prije nešto više od tri mjeseca donijela njihovo prvo dijete. 'Osjećam se baš nekako posebno! Bio sam na porođaju i uistinu je vrijedno spomena vidjeti kako mališa dolazi na svijet. Jako sam sretan' rekao je Valentić nakon što se rodio maleni Noa.

Magazin

Royals