Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
17.05.2018. / 11:50 12:01

Nina Morić izgledom i novim činom ponovno zaprepastila

Autor L.B.
17.05.2018. / 11:50 12:01
Autor L.B.
17.05.2018. / 11:50 12:01

Ima li granica?

Čini se da je hrvatska manekenka s talijanskom adresom, Nina Morić, još jednom posjetila plastičnog kirurga jer izrazito tankim nosom i izraženim jagodicama jasno daje do znanja da voli raditi promjene na svom licu i ići u krajnosti. 

Najnovije izdanje kontroverzne manekenke u talijanskom Big Brotheru zaprepastilo je i tamošnje medije. Zbog novog dečka, Luigia Favolosa, jednog od kandidata ovogodišnjeg reality showa, Nina je odlučila ući u Big Brother kuću kako bi s njim obavila turbulentnu raspravu. Iako joj je još uvijek u fokusu borba oko skrbništva nad sinom s bivšim suprugom Fabrizijom Coronom, poznatoj manekenki očito nije bajno ni u novoj vezi. 

Paru nisu smetale čak ni kamere, jer su se svađali do te mjere da je morala intervenirati i voditeljica showa. U jednom trenutku su čak spomenuli kako je Nina spontano pobacila u četvrtom mjesecu trudnoće, ali gledatelje i talijanske medije nije ni ta informacija zaprepastila toliko kao Ninino izoperirano lice. Na račun svog izgleda zaradila je brojne komentare gdje su je uspoređivali s Michaelom Jacksonom i Burtonovom Mrtvom nevjestom. 

A post shared by 🌟🌟🌟 (@nina__moric) on


Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader