Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žrtva kralja popa: 'Vjenčali smo se u spavaćoj sobi'

Imao je samo deset godina

 Izvor: Profimedia

Nakon smrti kralja popa, Michaela Jacksona, zloglasne priče o imanju Neverland počele su izlaziti na vidjelo. Njegova bivša pomoćnica, 56-godišnja Adriana McManus, koja je godinama radila na spomenutom ranču nedavno je progovorila o životu popularnog pjevača i njegovim navikama, a sada se oglasio i James Safechuck, muškarac koji tvrdi kako se oženio za Michael Jackson kad je imao samo deset godina.

 Izvor: Profimedia

U novom dokumentarcu 'Leaving Neverland: Michael Jackson and me', James je progovorio o životu s kraljem popa na zloglasnom imanju otkrivši zastrašujuće detalje. 'Imali smo ceremoniju vjenčanja u spavaćoj sobi. Bilo je lijepo. Poklonio mi je prsten s nizom dijamanata', prisjetio se James kojemu je Jackson navodno nakon svakog seksualnog čina poklanjao skupocjeni nakit. 'Volio sam nakit, a Michael mi je rekao da ga moram nekako zaslužiti. Odlazili smo u draguljarnice i pravili se kako isprobavamo nakit na meni jer imama male ruke, slične ženskima', ispričao je James. 

 Izvor: Screenshot

James i Michael upoznali su se 1987. godine na snimanju reklame 'Pepsi', a seksualno zlostavljanje počelo je nekoliko mjeseci nakon toga. 'Michael je vrhunski manipulator. U to vrijeme bili smo baš jako zaljubljeni i kad nisam bio s njim mislio sam na njega. Zvao bi me na telefon, dolazio k meni na druženje i vodio me u shopping. Bio sam jako uzbuđen zbog toga', otkrio je James u dokumentarcu koji je podijelilo javnost pa su njegovi obožavatelji porukama mrženje zasuli žrtve i voditeljicu Oprah Winfrey koja ih je intervjuirala Michaela i još jednu žrtvu, a s druge strane neke su radijske postaje prestale emitirati Jacksonovu glazbu.

Magazin

Royals