Sinoć je u kazalištu Kermpuh, Marin Ivanović Stoka pred mnogobrojnom publikom izveo svoju prvu predstavu i pokazao kako nije dobar samo u repanju, već da odlično pliva i u glumačkim vodama. Riječ je o autobiografskoj monodrami, u kojoj je Stoka ispričao svoju životnu priču. Kao što je javnost i sama mogla svjedočiti tijekom godina, njegov život nije bilo nimalo jednostavan, nego pun padova, razočaranja, borbi i teškoća. Ipak, priča ima sretan kraj  jer je Stoka na kraju ipak uspješno pobijedio svoju ovisnost.

Velika podrška sada mu je Jasna Saletković, nekadašnja televizijska voditeljica na Sportskoj Televiziji s kojom se reper nedavno i zaručio. Posljednjih pet godina provela je u SAD-u, a upravo je zbog Marina prije sedam mjeseci odlučila ostati u Hrvatskoj. Koliko veliku ulogu ima u njegovu životu napisao je i na društvenim mrežama, objavivši nakon premijere predstave njezinu fotografiju uz koju je napisao: 'I na kraju ove premijere od srca bi se zahvalio svojoj predivnoj zaručnici koju obožavam i koja mi je velika podrška. Volim te'. Za ovu je dirljivu objavu dobio mnoge pohvale, a njegova je lijepa odabranica zaradila mnoge komplimente.

Osim svojoj lijepoj zaručnici, Stoka se zahvalio i na pozitivnim kritikama koje je dobio za svoju izvedbu, pa je tako podijelio komentare dvojice voditelja, Siniše Kovačića i Andrije Jarka koji su bili oduševljeni reperovom monodramom. Siniša Kovačić tako je napisao da ga je reperovo svjedočanstvo nasmijalo, rasplakalo i ostavilo bez teksta te je naglasio kako smatra da bi ovu predstavu trebali pogledati svi roditelji i djeca koja sve ranije ulaze u svijet odraslih.

Voditelj Andrija Jarak za Stoku je također imao samo riječi hvale, pa je tako napisao da nikada nije vidio da netko tako javno, bez zadrške i potpuno iskreno progovara o svim lošim stvarima koje su mu se dogodile i o posljedicama koje je takav način života ostavio na njemu bliske ljude. S Andrijom su se mnogi složili te su se pridružili čestitkama na odlično odigranoj predstavi.