Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
03.08.2018. / 08:06 09:16

Nina Badrić vrlo emotivno o Oliveru

Autor L.B.
03.08.2018. / 08:06 09:16
Autor L.B.
03.08.2018. / 08:06 09:16

Pjevačica je pokušala dočarati koliko joj je glazbeni velikan značio

Nina Badrić jedna je od onih pjevačica koje čak i ako ne slušate njenu glazbu, ne možete poreći da je prava glazbena diva.

S Oliverom Dragojevićem upoznala se na samim počecima svoje karijere i još tada pjevač je bio siguran da će Nina ostvariti zavidnu glazbenu karijeru. Kroz cijelo svoje odrastanje, pjevačici je Oliver bio svojevrsni mentor i prijatelj, a njegova smrt Ninu je pogodila kao da joj je otišao član obitelji. Već nekoliko dana, Badrić razmišlja o svom dugogodišnjem prijatelju i dijeli svoje misli s obožavateljima na društvenim mrežama. Tako mu je još jednom posvetila emotivni Instagram post uz fotografiju iz mlađih dana.

'Nikada u svom životu do sada nisam bidjela smrt koja je bila život. Koliko ispiracije i u ovom i u onom životu. I kada odlaziš, odlaziš u stilu. Svima nama putokaz za sve. Kako biti pošten, dosljedan, dostojanstven, kako trajati, kako ljubiti, kako sačuvati svetinju obitelji. Svetinju glazbe. Kako ostati svoj i imati petlje za svoje note do kraja. Nismo falili mi koji slijedimo tvoj put. Nismo. Svima prvi, sebi zadnji. Kakvo poštenje i dostojanstvo. To se ne more kupit. Da se čitav grad i svijet okrene i pozdravi te s najvećim aplauzom u povijesti svijeta. To ne može izrežirati niti najveći redatelj. Ljubav ljudi prema tebi. I da se sva svjetina okrene za tobom i hoda, diše i ide gdje god da ideš ti. I s mora i s kopna. I da... sve ovo more stvarno je samo za tebe bilo i ostalo. Nikada u svome životu do sada nisam vidjela smrt koja je bila život. Nikada do tebe. OLIVER' napisala je Nina potpuno iskreno i iz srca.

Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader