Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Goran Bogdan: 'U danima kada mi se ništa ne da, motivaciju pronalazim u ugovoru'

Autor M.D.

Još jedna nominacija dodatna je potvrda radu za jednog od naših najzaposlenijih glumaca

 Izvor: Pixsell

Goran Bogdan nominiran je ove godine za Večernjakovu ružu u kategoriji najboljeg glumačkog ostvarenja godine. Za to su zaslužene dvije uloge u kojima je glumac briljirao, ona i filmu Agape te uloga u trećoj sezoni američke serije Fargo.  Goranu je nominacija za Večernjakovu ružu posebno draga, jer kaže, to je veliko priznanje za njegov rad i trud.

Cijeni nagrade i žirija i publike, a za Story.hr je otkrio koje su mu ipak malo draže. 'Velika je čast biti nominiran i nagrađen od strane struke, no ako nagrada dođe od strane publike, za mene ima posebno mjesto. Drago mi je kada publika prepozna moj rad i da mi potvrdu da sam posao odradio prema očekivanjima. Zbog publike i radim ovaj posao', objasnio je. Dosad je Goran već bio nominiran za Večernjakovu ružu, no niti je jednom nije osvojio, pa se nada da se upravo on biti pobjednik svoje kategorije ove godine.

Iako je gluma njegova dugogodišnja ljubav, i Goran se susreće s danima kada mu se teško natjerati na bilo što, pa tako i na posao. Odao nam je što ga tada pokreće. 'U dane kada mi se ništa ne da, stvar koja će me pokrenuti da odradim posao, jest potpisani ugovor', rekao je simpatični glumac uz smijeh.

 Izvor: Pixsell

Tagovi

Magazin

Royals