Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

OBITELJSKA IDILA Ponosni otac prošetao s malenom na ramenu

Autor A.S.
Autor A.S.

Slavna manekenka i glumac svu svoju pažnju posvećuju kćeri, a sada su s njom prošetali u javnosti

Irina Shayk i Bradely Cooper jedan su od javnosti omiljenih parova, a na sebe sve više pažnje privlače otkada su postali roditelji lani u ožujku. Malena Lea de Seine razlog je zbog kojeg ovaj simpatični par sve manje viđamo na crvenim tepisima i ostalim društvenim događanjima.

Izvor: Getty

Ipak, čini se kako im ne fale noći provedene među kolegama i novinarima jer se ni Irina ni Bradely ne odvajaju od svoje kćeri, a ovoga puta jedan od fotografa ulovio je ovu tročlanu obitelj prilikom kupovine namirnica u Los Angelesu. Odijeven u ležernu odjeću, nosio je Leu na ramenu dok je njegova odabranica gurala kolica ispred njih.

Izvor: Getty

Holivudski miljenik žena i njegova 11 godina mlađa partnerica uživaju u roditeljskoj ulozi, a po svemu se čini kako bi par u budućnosti obitelj mogao proširiti još kojim članom. 'Obitelj je razlog zbog kojega postojimo. Oduvijek su mi u ljubavi bili uzor moji roditelji koji su u braku gotovo trideset godina. Sanjala sam da i ja jednog dana imam takvu obitelj i mislim da mi se majčinstvo dogodilo baš u pravom trenutku', izjavila je svojedobno Irina.

Najčitanije

Najnovije

loader