Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Sofija Milošević o prekidu veze i novom dečku

Autor M.D.
Autor M.D.

Pukla je ljubav

Najpoznatija srpska manekenka, 28-godišnja Sofija Milošević, nakon tri godine veze, više nije s nogometašem Ademom Ljajićem, donosi srpski Story. Magazin donosi kako se manekenka tako u zadnje vrijeme često može vidjeti u lifestyle rubrikama magazina zbog toga što više nije u središtu pažnje zbog burnih događanja u privatnom životu, već zbog atraktivnog izgleda.

'Daljina čini svoje, a mi se proteklih nekoliko mjeseci nismo dovoljno viđali. Jednostavno, ljubav se ugasila, pa smo se razišli mirno i krajnje normalno. Vjerujem da upravo tako treba izgledati kraju duge veze. Nikad ne bih voljela da se nađem u situaciji da osjetim mržnju prema osobi s kojom sam živjela i dijelila intimne trenutke. Naprotiv, mislim da je Adem divan dečko i zaista mu želim sve najbolje', izjavila je manekenka. 

Osvrnula se i na šuškanja da već ima novog dečka. Naime, čim se doznalo za prekid s Ademom, moglo se pročitati kako se Sofija već snašla.

'Od svoje petnaesete godine sam u novinama, za to vrijeme sam imala tri ozbiljne veze, a u tekstovima sam bila spajana s mnogim ljudima. Nije mi jasno zašto to neko radi kad kod mene nema misterije, ako sam s nekim u vezi, to ću i reći. Kad se zaljubim, vrlo sam transparentna. Da imam dečka, to ne bi bila tajna, a i kako bih ga već imala. Nema šanse', dodala je.

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Najčitanije

Najnovije

loader