Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Mlada domaća zvijezda u usponu: 'Najbolje je pjevati pod tušem'

Autor M.D.
Autor M.D.

Jure Brkljača, mladi zadarski kantautor, 'krivac' je za novu pjesmu koja ima sve predispozicije da postane hit, a zove se Ona me vuče

Mladić kojeg je šira javnost upoznala tijekom finala showa The Voice, odlučno plovi glazbenim vodama. Tako iz glazbene kuhinje sve popularnijeg Jure Brkljače svježe izašla nova pjesma, imena 'Ona me vuče'. Jure je za Story.hr otkrio čime se bavi kada ne pjeva, otkrio nam tematiku nove pjesme, odao što ga motivira u radu te nam je rekao i par pikanterija iz svojeg ljubavnog života.

'Kada nisam preokupiran glazbom, bavim se običnim stvarima, kao i svi. Jako puno treniram, to mi je važno. Volim šetati svoje pse, igrati nogomet, a ponekad otići na planinarenje', rekao nam je Jure i odao kako konstantno pjevuši, naravno, i kad je pod tušem. 'To je najbolje mjesto za pjevanje', tvrdi.

Na pitanje s kojom bi domaćom, a s kojom svjetskom zvijezdom volio ostvariti suradnju, Jure odgovara 'kao iz topa. 'Od domaćih, nekako najviše s Gibonnijem, pa i s Ninom Badrić. Nas dvoje smo već zajedno pjevali na A strani i bilo je jako dobro. Od stranih s Edom Sheeranom ili Justinom Bieberom', kaže.

Izvor: Hit Records

Uz ljubav, Juri su i bilo koje životne teme inspiracija za rad. 'Citirat ću Nikolu Teslu koji je za mene najveći , “Ako ne znaš kako, promatraj pojave prirode, ona će dati jasne odgovore i inspiraciju. Priroda i okolina uvijek imaju odgovor,' pojašnjava. No, vratio se na tematiku ljubavi pa se osvrnuo na svoju novu pjesmu čija se radnja vrti oko ljubavnog trokuta. Na pitanje je li se ikada u stvarnom životu našao u takvoj situaciji, Jure je bio zagonetan. 'Ljubavni trokut ... Pod što se to podrazumijeva? Ljubav i trokut? Ali da jesam, odgovor je potvrdan', rekao je.

Svoje prve glazbene korake Jure je ostvario u Voiceu te nimalo ne žali što se odvažio na sudjelovanje u tom showu. 'Voice me preko moje sobe doslovno lansirao, do samog vrha i najbolje produkcije. Ljudi su preko noći saznali za mene. Ali, ne bi se više prijavljivao u show, nisam tip za natjecanje u glazba. U glazbi nema mjesta za natjecanje, ali Voice je bio sredstvo za dalje', iskreno je odgovorio.

Nakon što je izbacio pjesmu Ona me vuče, Jure nam je otkrio i svoje nove planove. 'Planiram snimiti još pjesama u suradnji s Miroslavom Rusom i Jurom Stanićem, kao i svoje pjesme, kojih imam još. Mihael Blum, koji je moj producent i ja, imamo puno posla i jedva čekamo realizirati sve te pjesme. U planu je možda i odlazak na neke festivale', dodao je.

Najčitanije

Najnovije

loader