Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sandra Perković spremna za majčinstvo?

Lijepa sportašica oduševljava iz dana u dan

  Izvor: Instagram

Sandra Perković, 28-godišnja atletičarka sve češće dijeli svoje privatne trenutke na društvenim mrežama te ne prestaje oduševljavati svojom figurom. Tako je često možemo vidjeti kako pozira u ženstvenim kreacijama, a svojom ljepotom izaziva ovacije obožavatelja koji je ne prestaju častiti komplimentima.

Ipak, ovoga puta Sandra nije oduševila svojim utegnutim tijelom već dirljivom fotografijom bebe koja je nježno drži za prst. Iako Sandra nije otkrila o čijem je djetetu riječ, na fotografiju je stavila emotikone srca, a dirljivi trenutak s bebicom nije odoljela podijeliti sa svojim pratiteljima.

  Izvor: Instagram (Screenshot)

Da vjeruje u ljubav i želi imati vlastitu obitelj Sandra nikad nije skrivala, a čini se da se u njoj polako bude i majčinski osjećaji. Iako svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, Sandra dobro zna što očekuje od savršenog muškarca.

'Najvažnije osobine su definitivno toplina, poštenje i iskren osmijeh. To je ono što me uvijek obori s nogu. Volim iskrene i neiskvarene ljude i za takve sam spremna dati sve u životu. Kod muškarca mi je važno da sa mnom bude rame uz rame te da zajedno koračamo kroz život, ponekad da on mene pogura, ponekad ja njega, ali da se međusobno nadopunjujemo', rekla je nedavno za Story te dodala kako je ljubav je najljepša stvar u životu. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image