Već nekoliko mjeseci nagađa se o mogućim izvođačima za Pepsi Super Bowl LIII (53) poluvrijeme, jednog od najgledanijih događaja sezone. U 14 minuta, višemilijunski broj gledatelja će gledati i slušati grupu Maroon 5, a posebni gosti su Travis Scott i rapper Big Boi  prenose američki mediji. Tako će spomenuti glazbenici pratiti korake Justina Timberlakea, Lady Gage, Coldplaya, Beyonce, Madonne i ostalih zvijezda. 

Rihanna, Pink i Nicki Minaj bile su neke od zvijezda kojima je ponuđen nastup, no odbile su iz protesta jer je iz lige svojevremeno izbačen igrač Colin Kaepernick koji je protestirao protiv policijske brutalnosti nad građanima što je česta vijest u Americi. 

Do ogromne popularnosti dolazi 1993. godine kada je u poluvremenu pjevao Michael Jackson, kralj popa s dječjim zborom. Zbog velike potražnje praćenja ovog koncerta, dolazi do enormnih rejtinga na televiziji, te se smatra jednim od najgledanijih događaja u povijesti američke televizije. Inače, zbog milijunske gledanosti iz cijeloga svijeta, cijene reklama od samo 30 sekundi dosežu vrtoglavih šest milijuna dolara.