Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRT-ova zvijezda: 'Nije bilo tako bajkovito'

Autor L.G.

Voditeljica progovorila iskreno za Story.hr

 Izvor: Instagram (Screenshot)

HTV-ova voditeljica i sportska novinarka Mirna Zidarić nedavno je proslavila svoj četrdeset deveti rođendan u društvu obitelji na Zanzibaru. Voditeljica koja inače voli putovati, često svoje obožavatelje oduševljava fotografijama s putovanja, a ovaj put su pratili njene pustolovine od Ujedinjenih Arapskih Emirata, preko Afričkih sela i Nacionalnih parkova pa sve do Zanzibarskih plaža.

Kako se provela povodom svog rođendana, što ju je najviše razveselilo i za čime najviše žudi otkrila je za Story.hr.
'Da budemo precizni rođendan sam provela opraštajući se od zanzibarskih tirkiznih plaža, te u avionima  na povratku s godišnjeg odmora pa možda i nije bilo tako bajkovito kako se na prvi spomen čini', započela je voditeljica. Ispričala nam je i kako su izgledale njene prijašnje proslave. 'Uglavnom sam rođendane slavila po austrijskim i talijanskim planinama jer smo dok su djeca bila manja odlazili na skijanja, a sada kada su odrasli ljudi i kako bi ih pridobili na zajednička druženja dulja od par sati dnevno pokušavamo organizirati odlaske na zanimljiva putovanja', dodala je.

Također, pohvalila nam se i svojim dosadašnjim destinacijama.  'Prije dvije godine to je bila Južna Amerika, pa između ostalog i Urugvaj, a sada smo se odlučili za afričku turneju', oduševljeno je rekla. Za kraj nam je priznala što ju je prilikom proslave ovog rođendana najviše razveselilo. ' Najljepši poklon bila mi je obitelj na okupu i ma koliko to zvučalo kao klišej jedino to me iskonski usrećuje. Sve ostalo je prolaznog karaktera', zaključila je.

Mirna je nedavno proslavila i dvadeset četvrtu godišnjicu braka sa zagrebačkim arhitektom Zoranom Zidarićem s kojim ima sinove Bornu i Marina.

Magazin

Royals