Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSKLUZIVNO David Temelkov: 'Ne želim se više skrivati'

Makedonski pjevač sretan je u vezi s pet godina mlađom voditeljicom na CMC televiziji Elenom Jung, koja je uz njega počela učiti o glazbi, a on uz nju sve bolje svladava hrvatski jezik

 Izvor: Robert Gašpert

Živim lijepu ljubavnu priču i ne želim je više skrivati. Smatram da je ljudima potreban poticaj, da žele vidjeti i pročitati nešto lijepo. Mož­da ih svojom pričom potaknem da učine važan korak u životu. I ja sam se nadao da ću jednog dana nekoga upoznati i da ću se zaljubiti, a možda u to ne bih vjerovao da nisam poznavao ljude koji su to doista doživjeli. Bit će mi zadovoljstvo ako Elena i ja možemo poslužiti kao primjer da prava ljubav stvarno postoji, samo je treba pronaći - objašnjava 26-godišnji makedonski pjevač David Temelkov i otkriva samo za Story da već neko vrijeme ljubi Elenu Jung, voditeljicu na CMC televiziji.

 Izvor: Robert Gašpert

Publika je Davida upoznala 2015. godine kada je sudjelovao u talent showu ‘X Factor Adria’. Ondje ga je primijetio Tony Cetinski, s kojim je surađivao, potom i postao prijatelj, a upravo je on zaslužan za njegov i Elenin susret. Naziv Davidova najnovijeg singla ‘Svijet se promijenio’ najbolje opisuje posljedice toga sudbonosnog događaja.

- Upoznali smo se nakon koncerta Tonyja Cetinskog, i to slučajno na after partyju kada sam se doslovno sudario s Elenom. Nisam znao tko je ona, a ni ona nije znala tko sam ja. Već je na prvom susretu zaiskrilo između nas. Ne mogu vam objasniti što me točno privuklo Eleni, ali osjetilo se da između nas postoji nešto posebno - kaže David o njihovu prvom susretu. 

- Odmah me privukao njegov osmijeh, ali i simpatičnost. Bilo mi je super što na početku veze nije dobro znao hrvatski jezik pa smo se znali smijati tome. Volim njegovu skromnost - prisjetila se 21-godišnja Elena početka njihove romanse.
Mladi Makedonac, kojemu govore da sliči na pokojnog sunarodnjaka Tošu Proeskog, odabrao je Hrvatsku za gradnju glazbene karijere.

 Izvor: Robert Gašpert

Dodatan razlog zbog kojeg je ostao u Hrvatskoj bila je Elena. Nakon veze na daljinu, par je odlučio živjeti na istoj adresi pa se Elena iz Vodnjana preselila u Zagreb.

- Život mi se zaista promijenio u posljednje tri godine. U ovom sam gradu stvorio mali svijet u kojem sam prihvaćen i iznimno sam zahvalan na tome. Smatram da se sve događa s  razlogom pa tako i moj dolazak u Zagreb - objasnio je Skopljak koji slobodne vikende s djevojkom voli provoditi u rodnoj Makedoniji ili u posjetu Eleninim roditeljima u Istri.

Osim što radi kao voditeljica, Elena se bavi manekenstvom. Na prvo natjecanje ljepote prijavila se 2015., a dvije godine poslije na Iz­boru za Miss Universe Hrvatske osvojila je titulu prve pratilje. Voditeljskim je vodama, kaže, zaplivala slučajno iako ju je oduvijek zanimao rad na televiziji. 

 Izvor: Robert Gašpert

- David i ja prohodali smo prije moga dola­ska na CMC televiziju. Moglo bi se reći da sam s njim zavoljela glazbu. Pratim Davidovu karijeru i putujem s njim kada nastupa. To mi je poseban gušt jer volim biti s njim u takvim trenucima - rekla je Elena koju David naziva najvećom podrškom. Elena ga podržava i u ostvarenju njegove velike želje.

- Svi sanjamo o izdavanju albuma. Trenu­tačno mi je cilj otpjevati svoje pjesme najbolje što znam, a kada za to dođe vrijeme, spojit ću ih na jedno mjesto u obliku nosača zvuka - zaključio je David.

Magazin

Royals