Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Hanina i Goranova kriza na pomolu

Autor L.G.
Autor L.G.

Bliži im se kraj

Hana Rodić, 21-godišnja djevojka koju je slavu stekla  nastupom u reality showu 'Gospodin Savršeni', u emisiji je osvojila srce 38-godišnjeg Gorana Jureneca. Premda je on u finalu showa izabrao Ivu Runjanin, nije trebalo dugo da se Gospodin Savršeni predomisli i shvati da je Hana zapravo ta koja ga je opčinila. Astrologinja Anđelka Subašić je za Večernji list objasnila kakva sudbina očekuje ovaj novopečeni par u budućnosti. 

Astrologinja kaže kako je pred 21-godišnjakinjom  nekoliko kriznih situacija u odnosu s Goranom. 'Međutim krize služe kao prilika za promjenu stavova koji Hanu ograničavaju, pa joj se savjetuje prilagođavanje okolnostima i usvajanje navika koje će joj unaprijediti život i biti putokaz u pravom smjeru', dodala je. Objasnila je kako je Hana inače sklona sanjarenju, ali za ostvarenje njenih snova potrebna joj je praktičnost. Napominje još kako su joj izrazito naglašeni mašta i intuicija te ima dara za fotografiju, glazbu, dizajn, te umjetnost općenito.

Izvor: Dražen Kokorić

'Uzevši u obzir da je odrasla u obitelji u kojoj majka i otac igraju istu ulogu prema djetetu te imaju slične stavove i ciljeve, Hana smatra da je sama sebi najbolji autoritet te se ne voli obraćati drugim ljudima za savjet niti učiti od njih', rekla je Subašić osvrnuvši se na Hanino djetinjstvo.

'Subjektivna je i svojeglava pa za nju nema kompromisa, a upravo to je nešto na čemu mora najviše raditi. Ona u isto vrijeme želi biti voljena i popularna, ali se s druge strane ne zna nositi s negativnim komentarima i neljubaznim ljudima. Vidi ono što želi vidjeti jer je kao dijete bila 'tatina curica', premda od njega nije u potpunosti dobila ono što je trebala', nastavlja astrologinja. 

Subašić dodaje: 'Iako Hana ima potrebu za pokazivanjem znanja, uvjerenja su joj istinski emocionalna. Mjesec upućuje na to da joj je majka bila poprilično posesivna i subjektivna, te nije vidjela potrebe svoga djeteta, pa ne čudi da Hana pokazuje zaštitničku prirodu prema drugima i traži isto zauzvrat.'

Astrologinja je naglasila kako su Hani najvažnije  ekonomska i emocionalna sigurnost. 'Klasična astrologija tumači položaj njezine Venere na sljedeći način: sa strancima i intelektualcima često dolazi do ljubavnih odnosa koji potencijalno mogu završiti brakom i selidbom u zemlju u kojoj partner živi. Život u inozemstvu izaziva težnje i, ako se ostvari, u pravilu donosi sreću.Zbog njenog  slobodnog duha, preporučljivo je da živi u inozemstvu ili u nekom drugome gradu udaljenome od njene obitelji', savjetuje.

Izvor: Dražen Kokorić

'Voli ugodan život i sklona je ekstravaganciji pa troši više nego što si može priuštiti. S druge strane, ima visoki nivo inteligencije i sposobnost brzog učenja, lako uči strane jezike te je visoko moralna što navodi na mogućnost završetka studija s dobrim rezultatima, samo mora krenuti u tom smjeru', upozorava Anđelka. 

Naglasila je još kako je Hana često dio skandala, te može postati  žrtva medija te joj savjetuje da pažljivo odabire gdje, kada i koliko će se pojavljivati u medijima.

'U 2019. bi trebala iskoristiti prilike za razvoj, obrazovati se, prihvatiti ponude iz inozemstva i usmjeriti se na poslovne prilike s inozemstvom ili se preseliti kada joj se za to ukaže prilika', Subašić zaključuje.


Najčitanije

Najnovije

loader