Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Leona Paraminski iz Amerike preselila u Srbiju

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Jako je promijenila imidž

Glumica Leona Paraminski preselila je iz Santa Barbare u Kaliforniji u Beograd, gdje snima drugu sezonu gledane i hvaljene serije 'Senke nad Balkanom'. Promijenila je i imidž, što se može vidjeti s njenih fotografija na Instagramu. Umjesto ležernog stila koji inače preferira, posljednjih dana može je se vidjeti u damskim kreacijama i s besprijekorno uređenim uvojcima, jer u seriji tumači lik intrigantne Marije Oršić.

'Normalno da jesam, opasna sam žena u seriji', rekla je za Noizz odbivši otkriti hoće li njen lik ubiti nekoga u seriji. Druga sezona bavit će se aferom koja se dogodila prije atentata na kralja Aleksandra Karađorđevića.

Podsjetimo, naša svjetski poznata glumica posljednjih godina sa suprugom Tinom Komljenovićem živi u SAD-u gdje se bavi glumom, a prošle godine počela je predavati glumu ispred kamere na sveučilištu u Santa Barbari. U Srbiju se preselila samo zbog snimanja, ali skoči i do Zagreba kad god uhvati predah. Lijepa 39-godišnja glumica i Tin, koji je bio asistent na FER-u, upoznali su se prije 15 godina i još uvijek su u sretnoj vezi. 

loader