Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glazbenik preminuo nakon brutalnog napada grizlija

Autor G.G.
Autor G.G.

Odvukao ga usred noći

Kanadski glazbenik Julien Gauthier tragično je preminuo, nakon brutalnog napada grizlija. Kako prenosi BBC, nesretni 44-godišnji Julien proteklih je nekoliko dana putovao rijekom Mackenzie kako bi za svoj projekt snimao zvukove iz prirode. Kada je odlučio uzeti predah i odspavati, usred noći odvukao ga je medvjed.

Izvor: Profimedia

Rano ujutro kada se probudio, biolog koji je putovao s njim, Camille Toscani,  pozvao je lokalne vlasti i rekao im da je Julien nestao. Kanadska policija odmah je poslala helikopter u potragu da pretraži to inače izolirano područje, do kojega se može doći samo brodskim ili zračnim prijevozom. Sljedećeg dana pronađeno je njegovo beživotno tijelo. 

Simfonijski orkestar Brittany Symphony Orchestra, za koji je Julien radio kao kompozitor, odao mu je počast rekavši da on bio 'osjetljiv, velikodušan i talentiran čovjek' koji je 'bio vrlo inteligentan, znatiželjan i koji je volio avanture'. Preminuli glazbenik rođen je u Kanadi gdje je i proveo svoje djetinjstvo, a sa 19 godina preselio se s roditeljima u Francusku, gdje je do sada živio.

Najčitanije

Najnovije

loader