Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radijske postaje bojkotiraju glazbu kralja popa

Sve zbog slušatelja

 Izvor: Instagram (Screenshot)

Nakon smrti kralja Popa, Michaela Jacksona, priče o njegovom navodnom zlostavljanju djece ne prestaju još uvijek. Naime, nakon što je izašao dvodijelni dokumentarac pod nazivom 'Leaving Neverland: Michael Jackson and me', koji se bavi pričama Jamesa Safechucka i Wadea Robinsona koje je Michael navodno seksualno zlostavljao kada su imali deset i sedam godina, tri radijske postaje u Kanadi su odlučile bojkotirati glazbu pokojnog Jacksona, a isto su učinile neke postaje na Novom Zelandu. 

Kanadske radijske postaje tu su odluku donijele isključivo zbog slušatelja, tvrdi Christine Dicaire s radijske postaje 'Cogeco'. 'Ne odlučujemo o tome je li Michael Jackson kriv za pedofiliju ili ne, samo pazimo da naši slušatelji čuju onu glazbu koju zaista žele čuti', rekao je Leon Watt iz MediaWorks grupe za Magic Talk s Novog Zelanda. 

Inače, oduvijek se šuškalo o navodnom Jacksonovom zlostavljanju djece, posebno na njegovom imanju Neverland. Mnogi njegovi obožavatelji i danas ne vjeruju da je kralj popa ikoga doista zlostavljao te se već godinama vodi 'rat' na društvenim mrežama onih koji podržavaju njegove navodne žrtve te onih koji ga i dalje brane.

Magazin

Royals