Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bračni par Uglešić u izlasku, Anine cipele ukrale pažnju

Autor M.D.

Splitski IT par ponovno je bio glavni

 Izvor: Story
Splitska glumica Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom uživa u bračnom životu. Sretni par putuje, odlazi na romantične večere, uživaju u obiteljskim ručkovima, a oboje posebno vole odlazak u kino i kazalište. Upravo zato, nije bilo sumnje da će Ana i Boran preskočiti splitsku premijeru komedije Vinka Brešana 'Čija je ovo država'.
Gospođa Gruica Uglešić za tu je priliku odabrala ekstra trendi komade. Odjenula je efektno karirano odijelo, kojeg svaka trendseterica ove zime ima u svojem ormaru. No, ono što je posebno kralo pažnju, bile su, također ove sezone ultra popularne, zlatne gležnjače. Njezin suprug bio je elegantan u crnom odijelu i bijeloj košulji.
 Izvor: Story

Radnju filma pogledat ćete u kinima jer uskoro film kreće u kino distribuciju, ali glumačku postavu vam možemo odati pa se tako u filmu pojavljuju brojne glumačke legende poput Krešimira Mikića, Nikše Butijera, Lazara Ristovskog, Gorana Grgića, Sebastiana Cavazze, Gorana i Bojana Navojca, Gorana Bogdana, Ive Mihalić, Alme Price, Vedrana Mlikote i brojnih drugih.

Tagovi

Magazin

Royals