Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Dragan Jurilj prošetao špicom u društvu atraktivne plavuše

Autor T.O.
Autor T.O.

Ne gubi vrijeme

Poduzetnik Dragan Jurilj poznat je po tome što je slab na lijepe žene, a ako je suditi po najnovijim fotografijama, u njegovom burnom ljubavnom životu došlo je vrijeme za novu ljepoticu, pa je središtem Zagreba ponosno prošetao u društvu atraktivne plavuše.

Izvor: Robert Gašpert

Par je bio vidno dobro raspoložen, a po osmjesima koje nisu skidali s lica, može se zaključiti kako su uživali u međusobnom društvu. Zanimljivo je da ova dama neodoljivo podsjeća na Draganove prijašnje partnerice, a jedino po čemu se fizički od njih razlikuje jest boja kose. Naime, na njegov su šarm oduvijek padale dugonoge brinete, redom manekenke, čiji poslovni interesi sežu mnogo dalje od modnih pista.

Izvor: Robert Gašpert

Prva je njegovo srce osvojila bivša manekenka Sunčica Lalić, s kojom ima 11-godišnjeg sina Ariena, a nakon što je njihova ljubav pukla srce mu je zarobila Mia Franić. Mia je također uspješno plivala u manekenskim vodama, no njezina i Draganova ljubav bila je kratkog vijeka pa su svoj brak okončali nakon samo godinu dana. Ipak, to nije poljuljalo Draganovu vjeru u ljubav.

Izvor: Robert Gašpert

Tako je krajem prošle godine, Dragan vrijeme provodio u društvu atraktivne 23-godišnje ukrajinske manekenke Kristine Gončarove, a iako nije želio potvrditi je li ona njegova nova odabranica, poduzetnik se nije libio s njom pojavljivati na javnim događanjima.

Tagovi

loader