Manekenka Hailey Rhode Baldwin (22) supruga popularnog pjevača Justina Biebera (24) po prvi je put pokazala vjenčani prsten.Nakon zajedničkog dočeka Nove godine na Havajima, Hailey se vratila u Los Angeles kako bi nastavila sa svojim svakodnevnim obavezama, a fotografi su ju uhvatili s upečatljivim vjenčanim prstenom na ruci.

Sam prsten neodoljivo podsjeća na onaj s kojim ju je Justin zaručio, a ogromni dijamant je posebno došao do izražaja u sportskoj odjevnoj kombinaciji koju je manekenka odlučila prošetati gradom. 

Podsjetimo, nakon dugo šuškanja, brak pjevača i manekenke je potvrđen kada je pjevač Hailey prozvao 'svojom ženom'  ispod fotografije, a ona na Instagramu promijenila prezime u Bieber. Nedavno su se također pohvalili i prinovom u obitelji. Riječ je naime o malenom psiću kojeg su nazvali Oscar, a manekenka ga je nazvala svojom 'božićnom bebom'. Svoje oduševljenje nije mogla sakriti, pa je na Instagramu objavila nekoliko njegovih fotografija uz isprike da si 'ne može pomoći jer je presladak'.