Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kylie Jenner se slomila pred kamerama

Autor I.G.

Više nije mogla izdržati

 Izvor: Youtube / Screenshot

U posljednjoj najavi za najnoviju epizodu reality emisije 'U korak s Kardashianima', prikazane su scene u kojima članice slavne obitelj saznaju kako je Tristan Thompson, otac Khloeine jednogodišnje kćerkice True, prevario 34-godišnju reality zvijezdu s Jordyn Woods, najboljom prijateljicom njezine mlađe sestre Kylie. 

 Izvor: Youtube / Screenshot

Spomenuta epizoda jedna je od najiščekivanijih u ovoj sezoni, a u najavi, osim Khloeine dramatične reakcije, najviše pažnje je privukla 21-godišnja Kylie koju je saznanje o izdaji najbolje prijateljice slomilo pred kamerama. 'Ne znam trebam li ti uopće reći...Noge su im bile jedna između druge', rekao je nepoznati glas na telefon uplakanoj Khloe dok je Kylie posebno pogodilo ponašanje najbolje prijateljice. 'Sve je upropastila', dramatično je prokomentirala najmlađa članica klana Kardashian-Jenner. 

 Izvor: Youtube / Screenshot

Također, Kris Jenner, 63-godišnja majka i menadžerica reality sestara, u video snimci potresno objašnjava Kylie koliko je Jordynin potez narušio njihovo prijateljstvo. 'Ovo će zauvijek promijeniti vaš odnos. Za tebe i Jordyn će ovo biti kao razvod', naglasila je vidno potresena Kris. U konačnici, u najavi se može vidjeti kako je Kylie odlučila stati u sestrinu obranu. 'Samo želim da znaš da te volim', poručila je 21-godišnjakinja vidno potresenoj Khloe koju je sredinom veljače partner, 28-godišnji košarkaš Tristan Thompson prevario sa 21-godišnjom manekenkom Jordyn Woods. 

Magazin

Royals