Iako se šuškalo da su se Hailey Baldwin i Justin Bieber vjenčali prije tri mjeseca u matičnom uredu u New Yorku, manekenka je to cijelo vrijeme nijekala. Justin i Hailey neslužbeno su potvrdili brak tek prije nešto manje od mjesec dana na društvenim mrežama, kada je pjevač Hailey prozvao 'svojom ženom'  ispod fotografije, a ona na Instagramu promijenila prezime u Bieber.

Sretan par sada više ništa ne skriva, a Hailey se na društvenim mrežama pohvalila i prinovom u obitelji. Riječ je naime o malenom psiću kojeg su nazvali Oscar, a manekenka ga je nazvala svojom 'božićnom bebom'. Svoje oduševljenje nije mogla sakriti, pa je na Instagramu objavila nekoliko njegovih fotografija uz isprike da si 'ne može pomoći jer je presladak'.

Posjetimo, Justin je 21-godišnjakinju zaprosio u srpnju za vrijeme odmora na Bahamima, a vezu s manekenkom započeo je nakon prekida s bivšom djevojkom Selenom Gomez, s kojom ima burnu i dugu ljubavnu prošlost. Usprkos svemu što je prošao s bivšom ljubavi, Justin kao da se opčinio Hailey te se od nje ne odvaja otkako su počeli izlaziti. Osim što uvijek provodi vrijeme s njom, Justin se odrekao poroka te živi mirnim životom uz svoju bolju polovicu.