Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
05.01.2019. / 10:40 11:35

Jovana Joksimović: 'Više nećemo moći širiti obitelj'

Autor A.S.
05.01.2019. / 10:40 11:35
Autor A.S.
05.01.2019. / 10:40 11:35

Voditeljica i supruga Željka Joksimovića priznala intimne detalje

Voditeljica na srpskoj televiziji 'Prva' Jovana Joksimović u sretnom je braku s regionalnom glazbenom zvijezdom, Željkom Joksimovićem, s kojim ima troje djece - četverogodišnjeg Kostu te jednogodišnje blizanke Anu i Srnu. Atraktivni par uživa u roditeljstvu, no prije užitka, Jovana se suočila s komplikacijama uoči porođaja blizanki koje ostavlja traga na njezin budući život. Koliko god teško bilo, Jovana je javno odlučila progovoriti o daljnjem širenju obitelji.


'Mogu zamisliti da je moja obitelj i šesteročlana, što bi rekao moj suprug: 'Djece nikad dosta'. Međutim, nažalost, više nećemo moći širiti obitelj zato što sam ja imala vrlo kompliciranu i trudnoću i porođaj. Ja sam s djecom završila na broju tri', iskreno i s osmijehom je rekla Jovana za Scenu.

Također, istaknula je još jednu prednost manjeg broja djece: 'Mislim da bi s više bilo teško funkcionirati. Ne možete prevesti četvero djece u automobilu'. Iako je njihov put do sretnog roditeljstva bio grbav i težak, Željko i Jovana konačno uživaju u onome što su dugo priželjkivali, a svojim mališanima svakodnevno žele ispuniti i uljepšati život u svakom pogledu te biti roditelji za poželjeti.

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader