Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

ESKALIRALA SVAĐA Kate i Meghan se potukle?

Autor L.B.
Autor L.B.

Nisu više mogle izdržati

S obzirom na konstantna šuškanja medija o neslaganju vojvotkinja Kate Middleton i Meghan Markle, njihove dvojnice odlučile su rekreirati turbulentni odnos kroz tuču u palači. 

Naime, fotografkinja Alison Jackson i inače se bavi fotografiranjem dvojnika kraljevske obitelji, pa ova kompilacija fotografija nije prva koju je snimila, ali je svakako jedna od onih koje su privukle najviše pažnje. Vojvotkinje se na fotografijama čupaju za kosu i vuku po podu palače, a Meghanina dvojnica je čak nogom počela udarati svoju 'suparnicu' noseći cipele s visokim potpeticama. 

Ostale fotografije možete pogledati ovdje

Podsjetimo, do sukoba između vojvotkinja došlo je i uslijed svađe u kojoj je Meghan rasplakala Kate netom prije svog vjenčanja, a nakon toga došlo je i do drame oko selidbe Harryja i njegove drage iz Kensingtonske palače. 'William je bio poprilično zabrinut zbog prebrzih koraka u bratovoj vezi, a budući da je bio blizak s Harryjem, smatrao je da mu može ukazati na to i reći mu da ne brza s odlukama. Iako je to trebao biti dobronamjerni savjet starijeg i iskusnijeg brata, Harryju se to očito nije svidjelo. On je izuzetno zaštitnički nastrojen prema Meghan, stoga je to doživio kao kritiku. U njegovoj interpretaciji ispalo je da ga brat ne podržava u njegovoj odluci, da ne poštuje njegovu buduću suprugu. Uvjerena sam da je tada sve krenulo po zlu', ispričala je stručnjakinja za kraljevsku obitelj, Katie Nicholl.

Najčitanije

Najnovije

loader