Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lepa Brena pokazala unutrašnjost luksuzne vile

Autor I.G.

Zlatni detalji i mramorni stupovi

 Izvor: Instagram screenshot

Jedna od najpopularnijih folk pjevačica, 58-godišnja Lepa Brena, otvorila je vrata svoje luksuzne vile i za srpsku televiziju pokazala kako izgleda unutrašnjost velebne građevine. Vidno raspoložena, pjevačica je odgovarala na pitanja novinara, a svu pažnju ukrao je interijer njezinog doma kojim prevladavaju detalji u zlatnoj boji. 

Obiteljska kuća na Bežanijskoj kosi u kojoj pjevačica već godinama živi sa suprugom, proslavljenim tenisačem, 55- godišnjim  Slobodanom Bobom Živojinovićem prepuna je detalja u bež i zlatnim nijansama. Dnevni boravak krasi skupocjeni namještaj, a tu su i golemi prozori te mramorni stupovi.

 Izvor: YouTube screenshot  Izvor: YouTube screenshot  Izvor: YouTube screenshot

Inače, 58-godišnjakinja je do nedavno u obiteljskoj kući živjela sa sinovima Filipom i Stefanom, a nakon njihovog odlaska, u velebnoj vili su ostali samo ona, suprug i najmlađi sin Viktor. Koliko ju je pogodilo iseljavanje starijih sinova iz luksuzne vile, pjevačica je nedavno iskreno priznala za srpski Kurir.' Mi smo i kupili veliku kuću kako bismo bili s djecom, ali sada je to priča gdje je svaki roditelj sretan što se njegovo dijete osamostalilo, i što želi nekakav svoj život, što je sasvim normalno, jer nije normalno živjeti s roditeljima poslije dvadesetdruge-treće godine. Ali sam se isto tako, kao majka, jedan dan jako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, ova je kuća prazna ako nema djece u njoj', tužno je ispričala pjevačica koja se nije lako pomirila s odlaskom sinova iz obiteljskog doma. 

Magazin

Royals