Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Domaći nogometaš: 'Priželjkujem još barem dvoje ili troje djece'

Autor N.R.
Autor N.R.

Za Story.hr otkrio sve detalje

Dinamovac, 28-godišnji Mario Musa i njegova supruga Anita, ove su veljače postali roditelji, a prošlog su vikenda krstili svoju tromjesečnu kći, Alexandru. Za Story.hr je otkrio kako su proslavili krštenje, kako se snašao u novoj ulozi, ali i koliko još djece priželjkuje. 

Kako je prošlo krštenje, kako ste proslavili?

Krštenje je prošlo u krugu obitelji, kumova Sunčice i Filipa Glumac i najbližih prijatelja. Nakon protokola u crkvi, otišli smo proslaviti u restoran Lido, gdje je osim super atmosfere, ugođaja, dobre hrane, bila i organizirana živa glazba, tako da smo se baš ugodno i lijepo proveselili. Alex je jako vesela bebica i uglavnom se smijala skupa s nama. Upravo taj datum smo odabrali jer nam je ujedno i druga godišnjica braka pa ćemo od sada moći zajedno slaviti godišnjicu braka, ali i krštenja.

Izvor: Privatni album

Kako ste se snašli u ulozi oca?

Super sam se snašao u ulozi oca. Od prvog dana, bez ikakvog problema mjenjam pelene, kupam i hranim Alexandru. Iznenadim se ponekad kako smo se super snašli, s obzirom da nam je to prvo dijete. 

Jel Alexandra zahtjevna beba, budi li vas noću?

Kad smo došli kući, bila je mirna, samo je spavala i papala. Brzo nakon, krenule su neprospavane noći, grčevi, nespavanje. Postojala je tu i zabrinutost, strepnje, ali bili smo puni strpljenja, tako da je sve to dobro prošlo. Najslađa je to briga, a u isto vrijeme i radost na svijetu. Grčevi su prošli, a sada već kreću zubići.

Anita je sve to s lakoćom obavljala i preuzela odgovornost vezane uz prve dane naše malene princezice. Kad mi se nasmije i kad je zagrlim, zaboravim na sve probleme. Imamo i dodatnu spavaću sobu, u kojoj uvijek mogu prileći i odmoriti nakon treninga, a naravno, tu je i ogromna podrška moje supruge, koja se stvarno nevjerojatno dobro snašla u ulozi mame.

Izvor: Privatni album

Uspjevate li vi i Anita pronaći vremena za sebe?

Naravno. Postoji vrijeme u kojem supruga i ja posvećujemo jedno drugome. Mladi smo i puni životne energije. Ne smatram da rođenjem djeteta prestaje naš život, sve je kako si čovjek posloži. Ja sam presretan što imam svoju malenu princezicu. Mi smo još uvijek zadržali tu našu mladenačku ludost, žar i povezanost. Smatram da i na tome treba raditi, jednako kao što ja svaki dan moram doći na trening i ostati u super formi. A super forma našeg odnosa je tu, jer se oboje trudimo i međusobno pomažemo, što je jako bitno. Čak i kad nam je težak dan i ništa ne ide od ruke ili je Alexandra nemirna, uhvatimo se pogledom i počnemo smijati šalama koje samo mi znamo. 

Izvor: Privatni album

Kako usklađujete nogomet i roditeljstvo?

Kod mnogih mojih prijatelja i kolega je trenutno pravi 'baby boom', tako da što reći nego zajedno smo jači. I dečki su mi podrška kao novopečeni očevi, ali i njihove supruge međusobno. Čak i prije treninga znamo pričati o našim bebama. Većinom se Anita posvećuje Alexandri, uživa u majčinstvu. Iako često imamo naporne treninge, utakmice, putovanja, svaki slobodni trenutak odvojim za kćerkicu.

Imate li želju za proširivanjem obitelji?

Željeli bismo još djece i vjerujem da će ih biti barem dvoje, troje. Tko zna. Život će nas odvesti možda i preko granice, u nove sredine, no uvijek govorim da mi je obitelj najvažnija te da ćemo biti zajedno, gdje god to bilo. Čak nam je izazov odgajati djecu u novim sredinama, gdje bi učili strane jezike, išli u strane vrtiće, škole, učili o drugoj kulturi i običajima. Sve je to jedno veliko bogatstvo. Kad umoran dođem s utakmice i vidim punu kuću mojih princeza ili prinčeva, osmijeh na licu govori sve, i za to vrijedi živjeti i boriti se svaki dan.

Tagovi

NAJNOVIJE

loader