Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što je poznatim damama odbojno vidjeti na muškarcima?

Autori L.B. Autori A.M.

Otkrile su nam svoje modne preferencije

 Izvor: Robert Gašpert

Sigurno ste barem jednom u životu čuli da žene prvo muškarcima gledaju u cipele, pa tek onda u oči.

Kada je u pitanju moda, svatko od nas ima svoje afinitete kojima je sklon, pa se sukladno tome odijevamo i zapažamo detalje na drugima. Tako jednima prvo 'upadaju' u oči cipele, drugima majice bez naramenica, trećima se nikako ne sviđa feminizirana muška moda, a četvrti pak osjećaju energiju i ne vide njegovu odjeću. Kako je u slučaju naših poznatih dama, te što one zaista ne vole vidjeti na muškarcima, otkrile su nam Iva Šulentić, Mada Peršić, Ivana Paradžiković, Marija Borić i Borna Kotromanić s kojima smo popričali u prigodnom okruženju, na Bipa FASHION.HR-u gdje su domaći dizajneri predstavili najnovijie kolekcije za nadolazeće razdoblje. 

 Izvor: Robert Gašpert

'Croksice zaista ne volim vidjeti na muškarcima. Ajde, sada je bila zima pa ih nisu baš nosili, ali čekajte proljeće i uživajte u pogledu. Neki ih čak nose i na čarape, da im ne ostanu točkice od sunca', otkrila nam je voditeljica Iva Šulentić koja je osim po odličnom smislu za humor prepoznatljiva po istančanom modnom ukusu. S druge strane, ekscentrična Borna Kotromanić je istaknula kako ne zamjećuje odjeću ili obuću na muškarcima, već ih više doživljava energetski, a modu ipak ostavlja za sebe.

 Izvor: Robert Gašpert

Feminizirana moda koja je posljednjih nekoliko sezona veliki trend, ne sviđa se novinarki i urednici Ivani Paradžiković kojoj je bitno da muškarac bude muževan. 'Ne volim kada muškarci nose žensku odjeću. Mislim da danas većina muškaraca puno ulaže u svoj izgled i previše se trudi, šminkaju se. Ne sviđa mi se kada se vidi da je netko jako puno vremena potrošio na svoj izgled. To nije nimalo privlačno', rekla je. 

 Izvor: Robert Gašpert

Glumica Marija Borić koju gotovo uvijek možemo zamijetiti u profinjenim, ženstvenim izdanjima, voli klasične muškarce kada je moda u pitanju, pa joj oni koji nose plugove nikako ne odgovaraju. 'Na muškarcu doista ne volim vidjeti crne naušnice s velikim rupama u ušima, to mi je odbojno', ispričala nam je. 

 Izvor: Robert Gašpert

'Potkušulje. Ne volim kada se muškarci odjenu kao da idu na neki glazbeni festival, iako, ako su zgodni i nose odjeću sa šarmom, može sve proći, pa i to', otkrila je mlada glumica Mada Peršić koja je svoj put u modnom svijetu počela još prije devet godina u Hrvatskom top modelu.  

 Izvor: Robert Gašpert

Magazin

Royals