Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Monika Sablić uživa u dubajskom gostoprimstvu lijepe Hrvatice

Autor A.S.
Autor A.S.

Saznali smo kako se provode

Ekonomistica i sestra bivšeg nogometaša Jerka Leke, Jelena Leko, već duže vrijeme živi u Dubaiju, a nerijetko ju posjete drage prijateljice i poznanici iz Hrvatske koje uvijek rado ugosti u svom novom 'carstvu'. Ovoga puta osmijeh na lice izmamile su joj dizajnerica Monika Sablić i Lana Hrgović, supruga bivšeg nogometaša Mirka Hrgovića.

Izvor: Instagram (Screenshot)

'Monika je već nekoliko puta bila u Dubaiju pa je ponovno došla iskoristiti sve njegove čari, a Lani je prvi put da ga ima priliku vidjeti. Ovo je više žensko putovanje i odmor od školskih obaveza njihovim kćerima koje su također stigle s njima', otkrila je za Story.hr presretna Jelena koja je jedva dočekala vidjeti i ugostiti svoje drage prijateljice.

Zanosna crnka isplanirala je nekoliko aktivnosti koje je pri prvom posjetu, kao što je to slučaj s Lanom, šteta propustiti. 'Djevojke će tu biti pet dana. Ići ćemo šetati i posjetiti Burj Khalifu, kćeri ćemo voditi u obilazak grada, malo se fotografirati te tako ovjekovječiti ove zabavne trenutke', priča Jelena. Ipak, za jednu od dama putovanje izgleda nešto drugačije od planiranog, a riječ je o Monikinoj kćeri koja se razboljela po dolasku u Dubai pa je dio dana provela odmarajući. 

Leko je istaknula kako je ovo idealno vrijeme za putovanje u Emirate. 'Ovdje je sada najjača sezona i idealan period za bijeg iz hladne Hrvatske, pogotovo kada vas netko domaći dočeka', s osmijehom je objasnila i potvrdila činjenicu kako se trenutno sve više Hrvata od hladnoće skriva upravo tamo, što joj se sviđa jer tako ima priliku vidjeti što više svojih prijatelja. 'U Hrvatsku idem tek na ljeto, zato uživam kada mi prijatelji dolaze ovamo. Veselim se svima i za sve odvojim vremena koliko god mogu', zaključila je Jelena.

Najčitanije

Najnovije

loader