Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ante Kostelić: 'Janica je izašla s Oskarom iz bolnice, dobro su'

Autor A.S.
Autor A.S.

Konačno je doma

Za bivšu skijašicu Janicu Kostelić godina nije mogla početi bolje nego što je. Naime, upravo 01. siječnja na svijet je donijela svog prvog sina, malenog Oskara, a kako je rodila carskim rezom, morala se opravljati u Petrovoj bolnici u Zagrebu kako bi sigurno stigla kući. Danas je konačno došao i taj dan.

Izvor: Robert Gašpert

'Janica je izašla s Oskarom iz bolnice, dobro su', rekao je njezin otac Ante Kostelić za 24sata. Također, dodao je koliko je veselje u dom unijela prinova te kako je Janica željela izbjeći radoznale fotografije koji su ju planirali čekati ispred bolnice. 'Svako zdravo i novo dijete je veselje. Ako život ima nekakav smisao, glavni smisao mu daju djeca. Iz prvog braka imam dva unuka. Oni žive u Engleskoj i često dolaze ovdje. Ivica ima dva sina, a Janica je sada rodila Oskara. Dobro je. U najranije sate je pobjegla iz bolnice kako ju nitko ne bi 'uhvatio', istaknuo je 80-godišnjak.

Izvor: Igor Kralj

I sama Janica uzbuđena je zbog novog životnog poglavlja, a to je nedavno potvrdila za Story: 'Jako se veselim što će nam u obitelj Kostelić doći još jedan dečko, pa će nećaci imati novog partnera za igru ' kratko nam je nedavnorekla Janica, koja se i dalje drži odluke da privatan život ne želi dijeliti s javnosti pa će svu svoju sreću zadržati isključivo u krugu obitelji i prijatelja.'

Najčitanije

Najnovije

loader