Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glazbena ikona otkrila kako je pobjegla od serijskog ubojice

Autor T.K.

Ispričala i mnoge nikad otkrivene tajne

 Izvor: Profimedia

Glazbenica i bivša članica kultne grupe Blondie, Debbie Harry, u svojim je memoarima nedavno otkrila kako je jedne noći tijekom 70-tih godina bila napadnuta od, ni manje ni više nego poznatog serijskog ubojice Teda Bundyja, ali i na koji je način uspjela pobjeći glavom bez obzira. 

 Izvor: Profimedia

U nadolazećim memoarima 'Face It', ova se 73-godišnja pjevačica do u detalje prisjeća sudbonosnog susreat sa serijski ubojicom, koji je dotad već pobio minimalno 30 žena, a pogubljen je 1989. godine. Debbie je potanko opisala kako se uspjela osoboditi iz njegova auta, žute Volkswagen Bube, u koju je ušla frustrirana od nemogućnosti da dozove taksi. 

U svojoj knjizi opisuje događaj ovako: 'Bile su to rane 70-te, a ja sam trebala prijevoz kući, neki auto je namjerno prošao kraj mene nekoliko puta, nudeći da me poveze.Govorila sam da neću, dok mi napokon nije dojadilo čekati taksi. Svi su prozori bili zatvoreni gotovo do kraja, osim malo pri vrhu. Vozač je odisao nevjerojatnim vonjem. Pogledala sam prema dolje i na vratima s unutarnje strane nije bilo ručke. Nekako sam progurala ruku kroz prozor. Ni sama ne znam kako sam to uspjela'. Tvrdi kako ju je pokušao spriječiti vrteći auto ukrug, no to joj je samo olakšalo. 

 Izvor: Profimedia

Debbiena knjiga najavljena je početkom tjedna, a ova glazbena ikona o svojim je memoarima rekla: 'Ova je knjiga biografska i sadržaj pokriva mnoge godine. Znam da će se neki naljutiti i uvrijediti, da će ostati mnoga pitanja. Shvatila sam nedavno kako sam zapravo vodila život previše ispunjen za samo jednu knjigu'. 

Magazin

Royals