Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
14.05.2019. / 13:38 15.05.2019. / 14:49

'Najviše volim buđenja s Goranom i Oliverom'

Autor Maja Šitum
14.05.2019. / 13:38 15.05.2019. / 14:49
Autor Maja Šitum
14.05.2019. / 13:38 15.05.2019. / 14:49

Prvi intervju voditeljice o braku i sinu

Da proživljava najljepše razdoblje života, nimalo ne krije 36-godišnja Nives Ivanišević koja je početkom rujna prošle godine rodila sinčića Olivera. S mališanom uživa u svakom trenutku, a sreća je najveća kada je uz njih njezin suprug, bivši tenisač i osvajač prestižnog Wimbledona Goran Ivanišević, s kojim je u braku od prosinca 2017. godine. Koliko je uz njega lako i zabavno odgajati mališana, u prvom velikom intervjuu otkako je postala mama opisuje voditeljica na Narodnom radiju. Još će nekoliko mjeseci provesti na rodiljskom dopustu, ali veseli se povratku na posao, a tko će tada čuvati Olija, ne brine se jer, kako opisuje, svi se bore tko će ga više maziti i tko će se s njim više igrati.

Story: Prije nešto više od pola godine rodili ste sina Olivera, kako biste opisali to razdoblje?
Trudnoća je posebno razdoblje, drugo stanje i u glavi i u tijelu. Sve te nekako priprema za dolazak toga malog svemira i činjenicu da će sve biti malo drukčije. Zanimljivo je jer naučiš mnogo toga o sebi i želiš promijeniti neke stvari kako bi bio što bolji primjer nekome tko tek otkriva svijet. Najviše me veseli to što imam priliku nekome sve pokazati prvi put, prenijeti mu lijepe stvari i vrijednosti koje su moji usadili u mene. Najvažnije su prve godine djetetova života i ako mu se tada uspiju pružiti samo ljubav, veselje i mir, mislim da će mu kasnije biti lakše u životu jer će biti sigurniji u sebe.

Story: Koje su vrijednosti vaši roditelji usadili u vas i sada ih prenosite svom mališanu?
Nekoliko mi je stvari jako važno u životu pa ću to nastojati prenijeti svome djetetu. Prije svega to je vrijednost obitelji i prijatelja, a na odnosima treba raditi i uvijek biti tu za one koje volite. Kada nemaš s kim dijeliti radost, taj osjećaj nije potpun, a bez svojih najbližih jednostavno ne mogu. Važno je i naučiti da ljepota nije ono kako izgledaš, nego kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutku slabiji od tebe. Zatim da ne trebaš biti najbolji u svemu, ali da uvijek trebaš dati sve od sebe. I da nema laganja, jer je bilo kakva istina bolja od laži.

Cijeli intervju s Nives Ivanišević pročitajte u novom broju magazina Story, koji možete kupiti od srijede, 15. svibnja 2019. godine

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader