Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Njima domaće zvijezde najviše vjeruju

Autor N.R.
Autor N.R.

Danas je njihov dan

Danas je neslužbeni dan pasa koji se obilježava svake godine 26. kolovoza prema inicijativi 'Colleen Paige' kojom je aktivistica željela podignuti svijest o boljoj brizi i vrijednosti pasa. S razlogom se govori da je pas čovjekov najbolji prijatelj jer svakodnevno pruža bezuvjetnu ljubav i pažnju, ali i pomaže onima kojima je to potrebno. Domaće zvijezde itekako to znaju, ali i pokazuju zajedničkim fotografijama sa svojim mezimcima, bez kojih ne mogu zamisliti život. 

Samo neki od domaćih zvijezda koji bezuvjetno dijele ljubav sa svojim čupavim ljubimcima su glumac Slavko Sobin, pjevač Jure Brkljača, radijska voditeljica Ivana Mišerić, te pjevačice Lana Jurčević i Nika Turković. 

'Moji psi Nola i Luky su za mene posebni, oni su uvijek dobronamjerni', rekao nam je nedavno Jure koji svo svoje slobodno vrijeme posvećuje ovim njuškama. Upravo to može se reći i za Slavka, koji svakodnevno dijeli posebne trenutke sa svojim udomljenim damama Bubom i Marom, s kojima je do nedavno bio na godišnjem odmoru. Na moru je sa svojim 'vukićem', kako ga ona zove, bila i Ivana Mišerić. Svojevremeno nam je pričala da osmogodišnjoj Fridi smetaju vrućine, ali i otkrila da se njezina curka voli okupati, bilo to more ili fontana.

U svakodnevnu rutinu Lane, veselje unosi malena Šnicka, kojoj je vlasnica napravila i Instagram profil na kojemu se može vidjeti njezina narav i zaigranost. Nedavno nam je pjevačica otkrila da obje vole šetnje šumom, što Lana nerijetko objavljuje na društvenim mrežama. Mladoj Niki život su uljepšale čak dvije njuškice, tata Aston i njezina kćerkica Blu. 'Najslađa cura', napisala je uz jednu fotografiju simpatična 24-godišnjakinja. 

Tagovi

Izbor Urednika

Royals