Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katie Holmes nakon Jamiea Foxxa našla novo društvo

Autor Ž.G.

Iznenadila

 Izvor: Profimedia

Prošlo je nekoliko sati od vijesti da su glumac Jamie Foxx i glumica Katie Holmes prekinuli, a Katie su već uočili kako potpuno bezbrižno provodi vrijeme sa svojom 13-godišnjom kćerkicom Suri Cruise. Naime, 40-godišnja Katie, izašla je u s kćeri prošetati pse, a sudeći prema najnovijim fotografijama, Katie je izgledala sretno, te nije skidala osmijeh s lica.

 Izvor: Profimedia

No, čini se, kako ona nije jedina koja se ne obazire na brojne natpise o prekidu. Jamie je na svom Instagram profilu, objavio fotografiju te se pohvalio kako se zabavlja na setu američkog kviza 'Beat Shazam', sa svojim kćerima, 25-godišnje Corinne te desetogodišnje Annalise. Osim toga naglasio je kako je ovo druženje kćeri sa svojim ocem. Čini se, prema komentarima obožavatelja, da su Jamie i Katie odavno već krenuli svako svojim putem.

Podsjetimo, zajedno su od 2013. godine, otprilike godinu dana nakon što se Katie razvela od 57-godišnjeg glumca, Tom Cruisea. Par je od samog početka bio vrlo tajnovit, što potvrđuju i kasnonoćna druženja u hotelima iz kojeg su se iskradali kroz stražnja vrata kako bi izbjegli moguće paparazze. Nakon toga, njihova veza je postala holivudska najstrože čuvana tajna dugi niz godina.

Magazin

Royals