Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brenin posinak u zagrljaju druge žene

Autor A.M.

Svi su se iznenadili

 Izvor: Screenshot Instagram

Posinak folk pjevačice Lepe Brene, 33-godišnji Filip Živojinović i supruga, 23-godišnja pjevačica Aleksandra Prijović, prije skoro tri mjeseca, postali su roditelji malenog Aleksandra. Inače ovaj mladi par na srpskoj estradnoj sceni slovi za jedan od najskladnijih bračnih parova, posebno od kada je na svijet došao i maleni sinčić. No, da markantnom Filipu supruga nije jedina žena u životu, pokazao je putem svog Instagram profila.

Sada je iskoristio priliku i podijelio fotografiju sa svojom bakom, a i posvetio joj emotivnu poruku. 'Baka moja. Moje srce, moja stijena', napisao je. Naime, 33-godišnjak je poznat po tome kolikom mu je obitelj bitna, stoga nije niti malo čudno da osim Aleksandre, pjevač ima i drugih važnih žena u životu, a ovom objavom je raznježio mnogobrojne fanove. 'Baka je sve u životu. Neka je živa i zdrava', 'bakina prva ljubav', 'prekrasna baka, prekrasan unuk', 'pozdrav za baku kraljicu', samo su neki od komentara, dok su neki svoje emocije i poruku izrazili emotikonima srca. 

Podsjećamo, nedavno su se srpski mediji raspisali o tome kako je Filip navodno prevario svoju suprugu u poodmakloj trudnoći i da je pjevačica zbog sina prešla preko svega. Međutim, Aleksandra je za srpske medije demantirala navode. 

Magazin

Royals