Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Viktorija Rađa iskreno: 'Žao mi je'

Autor A.M.
Autor A.M.

Ispričala je sve

Viktorija Rađa, 41-godišnja bivša manekenka i njezin suprug, 52-godišnja košarkaška legenda, Dino, u braku su dugih 18 godina. Slijedom Viktorijinog sudjelovanja u showu Nove TV, 'Ples sa zvijezdama', nakratko su se razdvojili, a ona tvrdi da su se upravo zbog toga probudile stare strasti i pokazala nova dimenzija njihove ljubavi. Tako se za IN Magazin prisjetila i njihovog neobičnog vjenčanja, koje s dogodilo na brodu u zaljevu kod Korčule.

'Bilo nas je sedmero i skiper koji je radio na brodu i nitko nije znao da ćemo se vjenčati. I skiperu smo na pola puta rekli da idemo u Korčulu oženiti se pa nas je pitao jesmo li normalni. Nakon uzimam, svi smo 'sletjeli' u more, to je bilo genijalno i baš drugačije. Nakon toga smo nazvali roditelje i rekli: 'E, znate što ima novo, mi se vjenčali'', ispričala je te istaknula koliko je sretna s Dinom.

'Recept je imati Dinu Rađu za muža, žene, žao mi je, uzela sretnica. Ja bih se sad mogla rasplakati na tog čovjeka, mog čovjeka. To kakvu je on meni potporu dao za 'Ples sa zvijezdama', sve ove godine što sam ja njega podržavala vratio je šesterostruko. On je bio tako ponosan na mene da je to već graničilo malo', kazala je.