Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nina Martina u suzama: 'Proći će i to'

Autor A.M.

Emotivno je progovorila

 Izvor: Screenshot Instagram

Jedna od najprepoznatljivijih natjecateljica showa 'Život na vagi', 26-godišnja Nina Martina Korbar, nije pobijedila u natjecanju, ali je stekla simpatije mnogih gledatelja. Nina je u emisiji skinula 40 kilograma, a s istim tempom je nastavila i nakon završetka 'Života na vagi'. Brojnim obožavateljima koje je stekla još tijekom showa, ali i poslije, redovito putem svojih društvenih mreža pokazuje koliko i dalje radi na sebi. No, pred pratiteljima, ona ne skriva ni one teške dane, a sada je putem Instagram storyja odlučila podijeliti ono što ju muči, a pri tome se i rasplakala. 

 Izvor: Screenshot Instagram

'Samo vam želim reći da imam glupi trbuh i da ga uvijek namještam i za fotografiranje, i kad se odijevam, i kad treniram, i kad hodam, i općenito kad dišem. Zaista me smeta i u jednu ruku ograničava, ali proći će i to. Fokusirana sam na dosadašnji uspjeh, trenutni napredak i rad na sebi i na svoj krajnji cilj. Samo ustrajno i guranje prema naprijed', napisala je te se zahvalila na podršci koju dobiva.

 Izvor: Screenshot Instagram

'Dobivam stvarno svakakve poruke od vas, od onih da je vama teško, da imate jako puno ljudi u vašoj okolini koji vas ne razumiju, koji vas vrijeđaju i koji vas demotiviraju i koji ne vide koliko vam je teško i koji ne vide koliko se trudite i koliko dajete sve od sebe. Želim da znate da znam kako vam je i da sam sve to prolazila i prošla i da na kraju dana je najbitnije da vi stvarno volite sebe. I plačem zato jer sam stvarno sretna na ogromnoj podršci koju dobivam od vas', rekla je emotivno. 

Magazin

Royals