Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Otkriveno što je Amy Winehouse tražila na internetu u noći kada je preminula

Autor N.R.
Autor N.R.

Za naježiti se

Prošlo je punih osam godina otkad je glazbeni svijet izgubio jedan od najvećih ženskih vokala i talenata. Amy Winehouse, tada 27-godišnjakinja imala je pet puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno vozačima, zbog čega je uslijedio zastoj u disanju. Na današnji dan, kada se njezini obožavatelji prisjećaju posebnih trenutaka, u stranim se medijima piše o tome što je pjevačica osebujnog glasa te noći pretraživala na internetu.

Izvor: Profimedia

Andrew Morris, nekadašnji tjelohranitelj, ali i veliki prijatelj zvijezde, otkrio je detalje kobne noći, koji su izazvali emotivne reakcije njenih obožavatelja. Naime, u noći kada je preminula, Amy je zatečena kako gleda svoje spotove na Youtubeu. Veliki uspjeh koji je stekla s albumom 'Back to black', očito nije bio dovoljan da pjevačica odluči promijeniti svoje životne navike koje su joj godinama stvarale problem.

Izvor: Profimedia

Podsjetimo, za smrt pjevačice najviše se krivilo njenog bivšeg supruga Blakea Fieldera- Civila koji je jednom prilikom izjavio kako je on bio prva osoba koja je Amy uvela u svijet teške droge, te da je s njim prvi put probala heroin. Gostujući u jednoj emisiji priznao je kako će uvijek nositi teret krivnje. 'Uvijek ću se osjećati krivim, no nisam više spreman biti jedina osoba koju krive. Amy nije radila ništa što Amy nije htjela raditi. Uvijek ću nositi teret krivnje i danas mislim da sam se trebao drugačije ponašati. Amy i ja smo bili zajedno šest ili sedam godina s prekidima. Naša veza je bila turbulentna, ako to želite tako nazvati. Imali smo jedan veći prekid koji su popratili mediji, ali smo se pomirili. Godinama me prozivaju zbog drogiranja, ali istina je da smo se nas dvoje drogirali nekih šest mjeseci tijekom našeg braka i to je to. Prije toga Amy nije uzimala droge, samo je pušila marihuanu, a ja sam uzeo heroin samo četiri ili pet puta', ispričao je tada voditelju emisije. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije