Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi razlog za sreću Luke Modrića

Autor T.O.

Puca od ponosa

 Izvor: Instagram

Najboljem hrvatskom nogometašu, Luki Modriću, protekli će vikend zasigurno ostati u posebnom i dugom sjećanju. Naime, njegov osmogodišnji sin Ivano primio je sakrament svete pričesti, a ponosan otac fotografijama iz crkve pohvalio se na društvenim mrežama. Iako je uz fotografije napisao samo da je riječ o Ivanovoj prvoj pričesti, one same govore više od tisuću riječi, pa je tako nemoguće ne primijetiti radost i zadovoljstvo kojom je cijela obitelj zračila.

Lukini oduševljeni obožavatelji zasuli su ga čestitkama i komplimentima na račun njegove lijepe obitelji te je njegova objava u samo nekoliko sati prikupila više od pola milijuna lajkova.

Osim sina Ivana, Luka i njegova supruga Vanja imaju još i dvije kćeri, jednogodišnju Sofiju te šestogodišnju Emu. Mnogima omiljeni hrvatski nogometaš nikada nije skrivao da mu je obitelj na prvom mjestu, a njegova supruga Vanja slovi za osobu koja je najzaslužnija za Lukin uspjeh na terenu budući da redovito snima njegove utakmice, te mu govori na čemu bi mogao poraditi. Osim što je njegov najveći kritičar, prijatelji bliski obitelji neprestano ističu kako Vanja nije tipična supruga nogometaša. 

Podsjetimo, na početku njihove ljubavi Luki je bilo je 19, a ekonomistici 24 godine, kad su se upoznali u kafiću na zagrebačkim Ravnicama. Sada slove za jedan od skladnijih parova u svijetu nogometa. Civilno vjenčanje Vanja i Luka upriličili su u svibnju 2010. godine u jednom zagrebačkom restoranu, a godinu dana kasnije bračne su zavjete izrekli i u crkvi Majke Božje Lurdske.

Tagovi

Magazin

Royals