Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity
24.04.2019. / 20:37 22:39

Salma Hayek objavila provokativnu fotografiju

Autor I.G.
24.04.2019. / 20:37 22:39
Autor I.G.
24.04.2019. / 20:37 22:39

Ne skriva se

Američka glumica, 52-godišnja Salma Hayek, trenutno boravi u Hrvatskoj, odakle svoje obožavatelje na Instagramu svakodnevno časti fotografijama. Iznimka tako nije bila ni posljednja fotografija lijepe glumice koja je, provokativnim izdanjem, oduševile mnogobrojne pratitelje.

Na objavljenoj fotografiji Salma leži u toplesu, dok joj se na lijevoj dojci vidi malena tetovaža ptice. 'Mali pogled na tajnu tetovažu Sonie Kincaid', napisala je 52-godišnjakinja u opisu. S obzirom na to kako je poznato da glumica nema pravih tetovaža, pretpostavlja se da se radi o lažnoj tetovaži koja pripada njenom liku iz najnovijeg nastavka filma, zbog čijeg je snimanja, Salma i doputovala u Hrvatsku.

Podsjećamo, Salma trenutno snima nastavak filma Hitman's Bodyguard u kojem igra ulogu Sonie Kincaid, supruge glavnog lika Dariusa Kincaida, kojeg glumi Samuel L. Jackson. S njom su u Hrvatsku prije nekoliko tjedana doputovali i Samuel L. Jackson te Ryan Reynolds koje je, ako je suditi prema objavama na društvenim mrežama, Hrvatska oduševila. 

Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader